Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczęłam mieć obawy

Mój facet zdradzał swoja eks- tak samo bedzie ze mna?

Polecane posty

Gość zaczęłam mieć obawy

Witam. Jestem ze swoim mężczyzną już 4 lata. Jest dobrze, niby nie mam żadnych podstaw do obaw o zdradę...Ale tak sobie myślę: on będąc ze swoją eks jakieś 5 lat zaczął ją zdradzać pod koniec związku (ona zdradziła go wcześniej, ale dali sobie jeszcze jedna szansę) Ja też kiedys zdradziłam faceta z którym byłam, ale nie byłam z nim długo, a zaraz po zdradzie - zerwałam Teraz tak sobie myślę, bo ciągle czytam: jak raz zdradzi, to to wróci, zdrada zawsze sie powtórzy...Czy to wg Was dotyczy również życia juz w innych zwiazkach? Ja mimo ze zdradziłam, teraz bym tego nie zrobiła, ale tak sie zastanawiam co do niego :o

Gość zaczęłam mieć obawy
Chodzi mi o to, czy istnieje coś takiego jak gen skłonności do zdrady ;) , czy to kwestia charakteru, poglądów....czy rzeczywiście w tamtym zwiazku przestało mu sie układać i dlatego zdradził....

Gość leśny dzbanek
potem Ci kopa zasadzi

Gość zaczęłam mieć obawy
No właśnie tylko że w moim przypadku ja wiem, ze juz tego nie zrobię- jak już coś, to najpierw kopne go w dupę ;) Wiec na swoim przykładzie wiem, że to, ze zdrada zawsze sie powtórzy sie nie zawsze sprawdza Tyle że i tak nie wiem czemu naszły mnie wątpliwości :o

Gość 23erfgbnm,
nie.tak być nie musi.ludzie się zdradzają jak nie ma prawdziwej miłości.też zdradzałam,ale nie kochałam,w końcu odeszłam

hsa ha ha a arefakt jak zwykle czaruje uprzejmoscia i taktem:) autorko to nie jest regula. owszem mowi sie jak raz zdradzil to bedzie zdradzal..ale nie zawsze tak musi byc. moj zdrazdzal swoja byla ale dzis bardzo tego zaluje. zrozumial tez co bylo powodem tego ze ja zdradzal...potem to wszystko naprawil, zrozumial lepiej siebie i po tamtej lasce mial jeszzce jedna dziewczyne-i juz zupelnie inne podejscie, potem byla ja i jestem nadal i mam 100pr zaufania do niego. jest innym czlowiekiem niz kiedys. zamniast dyusic w sobie emocje i frustracje stawia na rozmowe, jak ja zreszta. tazke zwszystko zalezy od podejscia..jesli twoj chlopak nie widxzi w tym nic zlego ze zdradzal to masz problem...

Gość zaczęłam mieć obawy
Artefakt_Diabła- nie założylam tematu: "Jestem w ciąży, nie wiem z kim, powiedzieć mężowi czy najpierw uprzedzić tych ośmiu hipotetycznych tatusiów? " wiec bez takich określeń mi tutaj :D Germaine Geer- to nie o to chodzi że on nie uważa, że zrobił coś złego, tłumaczy się, że zdradził bo się nie układało juz od jej zdrady, bo ona go zdradziła wcześniej i dlatego... Ja też mam zaufanie do niego (może nie w 100%, do nikogo takiego zaufania nie mam) ale jakoś tak mnie naszło...

Gość monika942
zaczęłam mieć obawy Ile on ma lat?

Gość zaczęłam mieć obawy
o ma 28 lat, ja - 24 Chyba masz rację otulona-snem- szukam dziury w całym, ale w końcu to domena kobiet :P