Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani-czarownica

potrzebna Wasza pomoc i wena twórcza :)

Polecane posty

witam Was drogie Panie :) POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY I KREATYWNOŚCI Ukochanemu na 2rocznice kupiłam album i zamierzam wkleić w nim zdjęcia. Zdjęcia już mam (od początku naszego związku) ale zostały tak beznadziejnie wydrukowane (w rossmanie) że hej ale nie ważne . Dwa na stronie wyglądają bardzo pusto a trzy się nie zmieszczą, dlatego szukam jakiegoś pomysłu jak zapełnić wolne miejsce między nimi oraz potrzebuje jakiegoś napisu na pierwszej stronie. Czy ktoś mi by mógł pomóc? Macie jakieś pomysły :) ?? (proszę nie piszcie mi żeby napisała coś z serca - próbowałam ale mi nie wychodzi)

Gość ja mam pomysła
może jakieś krotkie, fajne hasła o Waszej znajomosci? Na przykład: Pod zdjeciem z początku związku: W tym dniu dupy Ci dałam A później torsje miałam Na drugi dzień z żalu płakałam To pod zdjeciem z wakacji: Pamietasz te wakacje w górach- W obskurnego motelu murach? To pod zdjeciem po oświadczynach, jeśli były: Tu oświadczyny Twe przyjełam Twoje żarty ja głupia na poważnie wzięłam A to pod zdjeciem najbardziej aktualnym: 2 lata juz z Tobą wytrzymałam Że może być tak źle- nigdy nie myślałam! Nie dziękować :classic_cool: