Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak cie przestac kochac

Umówiłam się z facetem a nadal kocham byłego!!

Polecane posty

nowy jest znacznie przystojniejszy, mily, fajny, na początku kręcił mnie , a były był zły, podły, nawet brzydki ale to jego kochałam: (

rzuciłam go na początku października

Gość mam doklanie tak samo chociaz
to moj byly mnie rzucil. Byl tyranem, wszystko tak jak on chce, nigdy nie chodzil na kompromisy, ogólnie beznadzieja, ale kocham go ;/ A zostawil mnie na początku sierpnia, a ja dalej...

moj też byl tyranem, ale z drugiej strony chyba kochal mnie, gdy go potrzebowałam to był cały dla mnie np. jak rodzice mnie wywalili z domu :( myslalam że przejdziemy razem całe życie...

Gość 356hf1
Jeśli nie wyrzucisz z serca starej miłości to choćby Twój nowy chłopak był super cacy Boski i tak dalej to i tak nic Ci z tego nie wyjdzie niestety.Wiem po sobie ! Byłem z dziewczyną sześć lat po czym któregoś dnia dowiedziałem się o zdradzie , później kłótnie aż w końcu odeszliśmy od siebie.Zacząłem spotykać się z innymi , poznawałem bardzo ładne i inteligentne dziewczyny z którymi związek mógłby być cudowny a jednak i tak nie dawałem rady bo była dziewczyna była w moim sercu.I tak jest do dzisiaj , od dwóch lat kocham byłą i nie mogę wpuścić do mojego serca żądnej innej.

Gość Fiutek89
Zalecam isc na ezoforum.pl tam otrzymacie rady na odkochanie.

Gość werererew
Ale jak zapmniec o eksie.My bylismy razem krotko 9 miesiecy w tym 4 miechy mieszkalsimy razem.Rostalsismy sie pod koniec marca a ja czuje cos jeszcze do niego.A on ma mnie gdzies.

Gość Fiutek89
Sa energetyczne metody na odkochanie. wejdz na ezoforum.pl, wpisz oodkochanie i przeczytaj. Tam jest tyle zyczliwych ludzi, ktorzy was poprowadza do powodzenia. Zycze szybkiego odkochania!