Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Uwaga Bydgoszcz, jutro znowu jazdę ma najniższy i najgorszy 26-latek w mieście

Polecane posty

Myślę, że jeszcze 4-5 jazd i mogę zdawać egzamin ;) A jak już uda się mi go zdać (za którymś tam razem) to CAŁEJ KAFETERII powinno zrobić się MEGA GŁUPIO że tak jechała po mnie że jestem za niski aby jeździć samochodem i robić prawko !!!!

Ale ja jestem BARDZO niski, mam pomiędzy 169 a 170 cm i nie raz ubliżaliście mi z tego powodu !!! Fakt, sexu z miłości z laską uprawiać nie mogę (przez wygląd i wzrost), ale jak zdam prawko to już będzie dużo!! :)

Gość coś mi to mówi
nowaj to ty?

Jaki nowaj? Nie, ja jestem najgorszy i najniższy 26 latek z całej Bydgoszczy a mimo to robię prawo jazdy i coraz lepiej mi idzie :P

Gość coś mi to mówi
nowaj to wlaśnie niski, brzydki 26latek z bydgoszczy :P myślałem, że to ty, tz. nowaj, ale widze że takich tam więcej

Gość coś mi to mówi
oj tam, oj tam, pieprzysz kolego :P

Gość hunrteeeqw
mieszkasz na Szarych Szeregow? :classic_cool: jak nie to znaczy ,ze nie jests najniższy :P

Nie, nie mieszkam na szarych Szeregów, ale często kręcę się w tamtej okolicy. Najczęściej przy Ku Wiatrakom bo tam do babci jeżdżę, jutro też tam jadę :P

Gość hunrteeeqw
to może ciebie widziałam :classic_cool: :D Bydzia jest mała :p

Gość pohyćkane wszystko
Stary ja cię tylko bardzo prosze nie kupuj sobie combiaka. Taki ślepy karzeł wjechał mojej siostrze combiakiem w bok auta bo uwaga: nie widzial jej!!!! A siostra jechała główna drogą na parkingu a on wyjeżdżał z miejsca parkingowego:O Także albo mały samochodzik albo wielka poducha pod dupe i oczy dookoła głowy.

Gość coś mi to mówi
ej ale jesteś i tak podobny do nowaja, szok!!!

Gość grdrdersers
Co Ty pierdolisz jest 10 milionow takich osob jak Ty ktorzy maja prawo jazdy, maja dziewczyny, zony, kochanki i sa szczesliwi:) Ty tak na serio?:D

Gość grdrdersers
I kupuj sobie samochod taki jaki chcesz. Ale Ty dajesz sie wkrecac debilom.

Nie, jestem w dzisiejszych czasach BARDZO niski i nieatrakcyjny jak na 26-latka przystało więc NIE MAM ZA MIARU niczego zmieniać na siłę. Prawko zrobię, kupię sobie mały samochód ale na tym KONIEC !! Sex jedynie w agencji i to też tylko wtedy, kiedy będę czuł taką potrzebę. Narazie wystarcza mi onanizowanie się :)

Gość grdrdersers
Heeheeheheheehehehe ten temat z gory smierdzi prowokacja:D

Gość grdrdersers
Codziennie widze pelno osob z Twoim wzrostem poza tym sa nizsi od Ciebie. Jesli Ty tak na serio uwazasz to lepiej idz do pscyhologa, a moze do psychiatry, bo to tutaj tkwi problem;)

Ja też nie rozumiem o co Ci stary chodzi.Wzrostu się nie wybiera i tyle , nie przejmuj się wzrostem tylko akceptuj siebie takiego jakim jesteś.Ja np mam 190 cm ale co z tego skoro jestem za cholerę nie mogę nabrać masy a bardzo bym chciał :) mam to po rodzinie od strony ojca , tam wszyscy chudzi.

A o to chodzi, że jak trafię na egzaminie na MŁODĄ PIZDĘ PANIĄ EGZAMINATOR to od razu ustali żeby mnie oblać za wygląd i wzrost!!! Rzadko kiedy kobieta-kierowca patrzy przychylnie na BARDZO niskiego kurdupla-kolesia o wzroście 169 cm za kółkiem !!! A w Bydgoszczy coraz więcej młodych egzaminatorek i normalnie cholera mnie bierze bo wiem, że pzrez to mogę mieć niezłe problemy ze zdaniem tego cholernego egzaminu!!! Ale jak już go zdam to osobiście pójdę do WORD-u i powiem tym wszystkim wrednym młodym dupom co o nich myślę, bardzo chciałbym tak zrobić :)

Gość grdrdersers
Napisz cos jeszcze to sie staje zabawne:D

Gość ja nie mogę z gościa
Którą szkołę specjalną ukończyłeś? :D Ty nie jesteś zakompleksiony, ty jesteś popierdolonym psycholem, z takich wyrastają najgorsze szumowiny.

Gość grdrdersers
I to Twoje podkreslanie ze jestes BARDZO niski. No nie moge z Ciebie:D

moja to wina że CAŁE życie musiałem wysłuchiwać od lasek jaki to jestem nieaatrakcyjny i niski ?? Mało to, że nikt mnie poważnie nie traktował przez wygląd i wzrost ??? Mało tego że jestem nabardziej antysexualnym 26-latkiem w Bydgoszczy ??? A jak zdam prawko, to sporo się zmieni, udowodnię że jestem kimś mimo wzrostu i wyglądu !!!

Gość ja nie mogę z gościa
Może doznałeś paru przykrości, ale czy to powód, by się zachowywać jak nienormalny?