Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam was dobra

Słuchajcie słuchajcie mam pytanie do Was.

Polecane posty

Gość zapytam was dobra

Jezeli mieli przeslac moje dokumenty z jednego urzędu do drugiego w tym samym mieście. wysłali w czwartek i w piątek juz doszło do mnie potwierdzenie ze zostały dokumenty wyslane i dostałam kopie tego pisma. to myślicie ze do tamtego urzedu tez juz doszlo w piątek tak jak do mnie ewentualnie dojdzie jutro? czy jeszcze nie. do mnie doszło zaraz na drugi dzien. chciałabym zadzwonic ale dzis niedziela i nie wiem czy jechac jutro

potwierdzenie wysłania wysyła się razem z nadaniem tych dokumentów to dwie oddziele przesyłki więc mogą w różnych terminach dojść ;)

Gość zapytam was dobra
No napiszcie jak uwazacie. kurcze jezeli te dokumenty tam juz dotarły to jutro bym pojechala bo musze zalatwic sprawe a nie chce jechac na darmo bo to daleko. wiem ze zaraz napiszecie zebym wczesniej zadzwonila ale mam 1 autobus rano, kiedy jeszcze ten urząd jest zamknięty.

Gość zapytam was dobra
No własnie o to chodzi dlatego pytam. wysłali w czwartek bo byla data i do mnie potwierdzenie doszło juz w piątek. a do tamtego urzedu to własnie nie wiem ale wydaje mi sie ze do jutra powinno juz tez byc

Gość zapytam was dobra

Gość zapytam was dobra
nikt mi juz nie pomoze?:(