Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia7348

jak sobie radzić z takim typem faceta ???

Polecane posty

Gość amelia7348

Mam dość nie mam już siły do mojego faceta jest tak chorobliwie zazdrosny że dla mnie to już chore jest poradźcie coś

Gość tesciowatosuka
ja takiego zostawiłam własnie , abylismy 4 lata. Tak mnie kontrolował nie dawał spokoju poczulam sie nieszczesliwa i sie odkochałam. JESTEM SZCZSLIWA I CHODZĘ Z PODNIESIONĄ GLOWĄ. ZROBISZ TO SAMO...

Gość tratat tata
ale co robi?

Gość lamia83
jeśli zazdrość jest faktycznie już chorobliwa, to jedynie psycholog. sama sobie z tym nie poradzisz. on tym bardziej

Gość amelia7348
no jak to co kontrola tego nie można już tak nazwać ja już nawet nie mam ochoty nigdzie chodzić boję się nawet z nim już wychodzić bo tylko bić się chce w ogóle ciągle twierdzi że źle się ubieram że prowokuje innych że moja wina że ktoś się uśmiechną wszystko sprawdza nawet dwa razy rozwalił mi tel o ścianę mam dość takiego czegoś

Gość anakarola
każdy mój facet jest zazdrosny na maksa:O obecny również:O:O mój były ,były był tak zazdrosny,ze kopnęłam go w dupę:O z tym jeszcze się wstrzymam........ dziś w nocy też pokazał na co go stać. gadaliśmy wieczorem i miał później zadz.ja padłam i po przebudzeniu sie jak zobaczyłam co mi wypisywał to byłam w ciężkim szoku:O:O myślał,że gdzieś polazłam wiec chyba nie będę cytowała jego słów:O:O w środku nocy poczułam się dosłownie jak idiotka. rano przepraszał i spytał czy odsłuchałam jego nagrania na poczcie..jak powiedziałam,ze nie to zabronił mi tego robić. oczywiście odsłuchałam i już w ogóle osłabłam. ma szczeście gnój,ze mnie tam nie wyzwał chociaż.....

Gość amelia7348
ja nie chce zostawiać mojego tak poza zazdrością jest ok chcę znaleźć sposób żeby się tak nie zachowywał

Gość TH is IT SZ
masz mózg ?

Gość TH is IT SZ
a jak zadzwoni do cie kolega to skatuje cie ?

Gość amelia7348
no tak ale co to za pytanie ?

Gość anakarola
dzwonią do mnie koledzy i raz przy nim odbieram i gadam...czasami mówię,że nie mogę rozmawiać........czasami nie odbieram wcale.. złości go sam fakt,że dzwonią:) nie wiem autorko jaki jest na nich sposób,bo nawet nie dającim powodów oni i tak je znajdą:) mój twierdzi,ze ja przyciągam facetów jak magnes i to jest wystarczający powód by byc zazdrosnym.........

Gość amelia7348
ale ja nie wiem do kogo Ty teraz piszesz czy do mnie czy do anakarola

Gość amelia7348
mój ciągle chce się boć z innymi tyle razy pobił chłopaków którzy nic nie robili ja już nie mam siły do niego

Gość anakarola
autorko??? a czy Ty zachowujesz się równie głupio chcąc pokazac mu,ze takie zchowanie jest durne? tzn,zeby na własnej skórze przekonał się czym to śmierdzi??? np.on Tobie grzebie w tel to Ty jemu tez?

Gość tratat tata
JA ZA CIEBIE ODPOWIEM NIE MASZ MOZGU JUSZ CIE KOLES OD SIBIE UZALEZNIL I BEDZIESZ W TYM gownie siedziec!!!!!!!mysle ze nie ma po co pisac w tym topiku bo i tak ona niechce pomocy *JAK SOBIE TAK POZWOLIŁAS TAK MASZ:)I NAJWIDOCZNIEJ CI SIE TO PODOBA BO U NIEGO NIE BEDZIE POPRAWY (NO CHYBA ZE CHWILOWA)A POZNIEJ BEDZIE STAL Z ZEGARKIEM I BEDZIE MIERZYL CZAS I BEDZIE CIE Z KAZDEJ MINUTY WYLICZAŁ CO ROBILAS !!!!!!!!GRATULUJE MYSLENIA

Gość amelia7348
nie no on mi grzebie ja mu nie kiedyś chciałam zrobić mu nazłość i też wzięłam jego tel ale się wkurzył zaczął drzeć i się obraził nie rozmawiał ze mną z tydzień

Gość amelia7348
anakarola a czy twój facet też się tak czepia drobiazgów i ile macie lat ??

Gość anakarola
to nie on powinien z Tobą nie rozmawiać tylko Ty z nim!!!!!! ja bym go już popędziła!!!!!!!!

Gość anakarola
zależy co masz na myśli pisząc drobiazgi...... ja mam 29 lat a on jest 3 lata młodszy....... moj ma jeden najwiekszy problem-wydaje mu sie,ze jest dla mnie nikim a ktoś mże być lepszą partią dla mnie.... i tu właśnie zaczyna sie problem...

Gość amelia7348
no różne głupoty o ubieranie makijaż nawet smsa na urodziny od kolegów ja mam 19 a mój ma 31 i chyba nigdy nie wydawało mu się że mogę znaleźć sobie kogoś lepszego

Gość amelia7348
ale co nie ty pisałaś

facet w takim wieku powinien być już ogarniety....... jeśli nie jest to raczej nic dobrego z tego nie bedzie...zapewne wykończy Cię psychicznie:O:O:O predzej czy później.

Gość amelia7348
sama nie wiem a twój też ma ciągłe urojenia że go zdradzasz itp

A na mnie kiedys mój były nasłał jakichś kolegów żeby mnie śledzili zawsze jak on gdzieś wyjeżdzał... masakra... śledził też moją firme no i grzebał w telefonie. Jak się dowiedziałam to z nim zerwałam bo to było przegięcie. Na takich chyba nie ma sposobu

Gość amelia7348
mojego faceta koledzy są porąbani kiedyś jak szłam z koleżanka to mnie spotkali i powiedzieli że jak mnie zobaczą z jakimś innym kolesiem to sami mnie załatwią