Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucanaizła

Napisać do niego czy lepiej czekać?

Polecane posty

Gość Zasmucanaizła

W piatek na imprezie spotkalam swojego byłego. Bawilismy sie razem, bylo naprawde fajnie. W sobote do mnie pisał i pisalismy smsy prawie cały dzien. Wieczorem szybko zasnelam i gdy sie w nocy obudziłam był sms : Klade sie spac, padam. Ale jutro tez jest dzien... Nie chce zebys o mnie zapominała. Było pozno, wiec nie odpisałam. W piatek rozmawialismy o tym, zeby w niedziele sie spotkac. Po tamtym smsie i braku mojej odpowiedzi, caly dzien sie dzis nie odzywa... Nie wiem co mam myslec. Dodam, ze wczoraj napisał do mnie jeszcze na gadu, ale mnie nie było. Jak mysliscie? Powinnam czekac, czy odezwac sie do niego pierwsza? Nie lubie sie narzucac i nie wiem co robic...

Ale problem. :D Cóż, jeżeli nic nie napiszesz, to pomyśli, że go olewasz i nie spodobało Ci się to, co napisał. Uwaga, bo zaraz pojawi się temat "napisałem byłej smsa żeby o mnie nie zapomniała, a teraz ona się nie odzywa, nie wiem co robić, help".

POCZEKAJ JESZCZE!! JAK SIĘ ODEZWIE ZNOWU BEDZIE CHCIAL SIE SPOTKAC TO WTEDY ZADECYDUJ ALE W TYM MOMENCIE NIE PISZ BO MOZE TYLKO CHCE WYKORZYSTAC CIE BO ZOBACZYL W PIATEK ZE DOBRZE SIE Z NIM BAWILAS.NIECH SIE POSTARA BARDZIEJ BEDZIESZ WTEDY WIEDZIEC CZY MU ZALEZY.WIESZ NA IMPREZIE TO WIADOMO JAK JEST TROCHE ALKOHOLU MUZYKA ZABAWA TO I DOBRZE SIE BAWILISCIE ALE CZY W RZECZYWISTOSCI SZAREJ MOZECIE ROWNIE DOBRZE FUNKCJONOWAC? SPOKOJNIE,NIE ROB NIC NA SILE W PANICE POCZEKAJ

Gość Zasmucanaizla
no właśnie swędzi...

Gość Zasmucanaizła
może on nie ma prezerwatyw i wstydzi się do mnie napisać?

PRZECIEŻ SPALAS KIEDY NAPISAL SMSA A NA GADU CIE NIE BYLO WIEC MOZE NAPISAC JESZCZE RAZ CO MU SZKODZI?ZALEZY TO NAPISZE BEDZIE CHCIAL WIEDZIEC CO MYSLISZ