Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meszugene

Z moich obserwacji wynika ze kazdy glosujacy na PiS

Polecane posty

Gość meszugene

wczesniej czy póżniej wpisuje sie w obraz klasycznego pisuara najczesciej wiec sa to osoby zaburzone psychicznie (wiekszosc zdiagnozowana, ale nie przyznajaca sie otwarcie do posiadania mentalnych ulomnosci) bezrobotne pochodzące z patologicznych rodzin dziedziczace problem alkoholowy nie posiadajace wykształcenia osoby te sa bardzo zakompleksione dlatego w sieci podają sie za kogos innego, wczesniej czy póżniej jednak wychodzi na jaw kim są i zawsze sa kopią kopii kopii klasycznego pisiora 🖐️))

Gość ooooooooooooooom
Czy jest jakaś różnica między PiSem a PISuarem ?

Gość głosowałam na pis
w ostatnich wyborach: tak, jestem zaburzona pracuję, zarabiam nie pochodzę z patologii nie dziedziczę problemu alkoholowego mam wyższe studia i dwie podyplomówki zawsze głosowałam przeciwko. ostatnio na pis, bo się wściekłam

Gość na dwoje babka wrozyla
głosuje na pis i wczesniej czy póżniej wpisuje sie w obraz klasycznego pisuara najczesciej wiec sa to osoby zaburzone psychicznie (wiekszosc zdiagnozowana, ale nie przyznajaca sie otwarcie do posiadania mentalnych ulomnosci) TAK bezrobotne TAK pochodzące z patologicznych rodzin NIE do końca dziedziczace problem alkoholowy NIE nie posiadajace wykształcenia NIE

Gość a miom zdaniem na pis
głosują osoby nie potrafiące się odnaleźć w kapitalistycznej rzeczywistości..... ...takie co tęsknią "komuno wróć" etacik - M3 - mały fiat i meblościanka dla każdego ... mało ale nie trzeba się martwic o przyszłość i wykazywać zaradnością :P.

Gość meszugene
sa to osoby tez ktore gubia sie w wolnosci, lubia czuc nad soba bacik, byc sterowane chetnie donoszą na bliźniego w szkole na kolegów potem na sąsiadów

Gość podbije bo prawdziwe