Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aachooojj

w tym krajuu nie mozńa się wykształcić!!

Polecane posty

Gość aachooojj

mam totalnego wkurwaa, dostałam się na studia podyplomowe i szukam pracy w dni robocze a nie w sobotę! wszędzie chcą żebym pracowała w soboty, czy ja kurwa biały niewolnik jestem??? a gdzie czas na doskonalenie się, relaks , życie prywatne i naukę????

Gość kozibonk
to wyjedz zagranice

Gość opkidopki
przecież 6cio dniowy tydzień pracy to norma budżetówka już chyba tylko nie pracuje w soboty

Gość aachooojj
6 dniowy dzieć pracy to norma ale dla białych niewolników:)

Gość aachooojj
*tydzień kurwwa

Gość a tam czepiacie sie
Mam tak samo, studiuje zaocznie i chyba nie skoncze tyc studiow. potencjalni pracodawcy chcieliby bym pracowala w weekendy ;/ z jednej strony chca miec wyksztalconego pracownika, a z drugiej strony chce by zawalal studia ;/

Gość aachooojj
zamiast się zgadzać na taką chorą propozycję to lepiej mówić nie, bo w przeciwnym razie bedziecie orać tydzień za miskę ryżu ludzie!!! co się kurwa dzieje z tą polską samooceną i poczuciem własnej wartości???

Gość opkidopki
aachooojj wyluzuj, przecież to nie o Polskę chodzi cała europa zapierdziela 6 dni taki system wyobrażasz sobie zamknięte sklepy w sobotę itd.?

Gość ja sobie wyobrażam że
pracownicy mogą pracować na zmianę w soboty i niedziele. Nie każdy jest przywiązany do tradycji szkolno-katolickiej. Tak naprawdę co za różnica czy mam wolną sobotę i niedzielę czy poniedziałek i wtorek, jeśli nie studiuję w te weekendy? Zjazdy z tą myślą właśnie organizuje się co drugi weekend a nie w każdy.