Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firanowiecOdrzutowiec

Firany Aleksandra z Nakła nad Notecią kto kupował u nich?

Polecane posty

Gość firanowiecOdrzutowiec

Hej, czy wśród ludzisk tu obecnych jest ktoś kto kupował firany w "Aleksandrze" a Nakle nad Notecią? Mam zamiar tam zamówić, ale nie jestem zdecydowana, opinie są RÓŻNE.

Gość obyta w odbycie
:)

Gość Jowita333
Krzywo obcinaja firany, prosilam o 6m a dostalam 5,3m. Na schodach mozna sie polamac po deszczu. Ogolnie drogo. Takie same firany widzialam na rynku taniej. Pozdrawiam

Gość DOMAŃSKI
jestem stałym klientem u pani oli i zawsze jestem zadowolony z uszytych firan i miłej obsługi pozdowienia dla całej załogi

Gość gość
Nieterminowa szefowa (opóźnienie ok 2 tyg) plus źle zrobione zamówienie! Nie polecam

Gość gość
Nie polecam! Nieterminowosc czekalam 3 tygodnie po uzgodnionym terminie odbioru,ciągłe przekładanie tego terminu ,złe wykonczenie, pełno pozostawionych nitek na firanach,w dodatku nieotrzymalam wszystkich zamówionych firan NIE POLECAM!

Gość gość
Państwo mają 2-3tygodniowe opóźnienie? Ja czekam za swoimi od marca! Katastrofa. Nie polecam największemu wrogowi. Wieczna zmiana terminu. Nie odbieranie telefonu, wysyłanie sms. Nie dziwie się, że na funpage na facebooku została zablokowana możliwość opiniowania. NIEPOLECAM jeszcze raz.