Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a znów mama

dziewczyny co z tymi włosami?! pomocy!

Polecane posty

Gość a znów mama

Czy to jest rzeczywiście przyczyna pogody, suchego powietrza i tego, że zima idzie, ze po prostu moje włosy wyglądają jakby piorun w miotłę strzelił?Czy to jest kwestia diety? Są potwornie naelektryzowane, już podczas układania sterczą na wszystkie strony, nie dają się ułożyć, zużywam tony lakierów, pianek i żeli, a one i tak sterczą!! używałam już różnych odżywek i nic nie pomaga. Kiedyś była w sklepach taka świetna zimowa seria Pantene własnie do włosów elektryzujących się, ale od kilku lat już jej nie widzę. Macie jakieś sprawdzone sposoby na radzenie sobie z tym?

Gość no pomoże ktoś
czy tylko ja jedyna mam ten problem?

Gość skąd się tacy biorą?
moze powinnas ograniczyc suszenie suszarka, prostownice itp.

Gość skąd się tacy biorą?
podobno odżywka wax jest dobra

Gość no pomoże ktoś
no i własnie tu jest problem, bo mam taką fryzurę, ze nie mogę sobie pozwolić na nie używanie suszarki czy prostownicy. :( a co to dokładnie ten wax? to marka? czy po prostu wosk?:)

zajrzyj na stronę kalamis, można ich poprosić o poradę w kwestii doboru kosmetyków, fryzjer profesjonalista powinien Ci pomóc. ja wstępnie znalazłam Liss Ultime Loreala, jest w promocji, może Ci przypasuje?

moje tez takie są! w sumie teraz jest lepiej bo zakupilam sobie odzywke garniera z awokado do suchych wloso ogolnie to koszmar elektryzowaly sie do tego suche jak fiks!!strasznie to na mnie oddzialywalo..blee a poza tym wypadaja mi cholernie!...nie wiem tez czemu..tlumacze ze przez pogode wlasnie i to suche powietrze w pokoju

Gość oooooooooooooooo
Polecam odzywke- maske firmy REDKEN-smooth down, jest niezastapiona tylko cena troche wysoka.