Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isn'tme mineee

Co się dzieje z tymi ludźmi

Polecane posty

Gość isn'tme mineee

Mam taki problem ponieważ chodzi o to że wszyscy koledzy i koleżanki z którymi spędziłem młodość chodzi mi o okres 15-21 roku życia zmienili się nie do poznania i nikt nie utrzymuje kontaktów.Większość z nich studiuje i ma swoje sprawy , ja to rozumiem ludzie się zmieniają ale bez przesady żeby nie umieli odpisać na jakiegoś głupiego maila.Pisałem do moich dawnych dobrych kolegów i żaden z nich nie raczył mi odpisać a widzę że logują się do internetu co jakiś czas.Jednym słowem mają mnie gdzieś.I tak jest z większością ludzi dzisiaj.Spotkałem niedawno kolegę który jeszcze parę lat temu poszedł by za mną w ogień a dzisiaj ? gatka szmatka i kasa najważniejsza a jeszcze mi dowalił że mało zarabiam.Dziewczyny to w ogóle mnie unikają jak bym był jakimś śmieciem , cześć to każdy odpowiada z wielką łaską a przecież jeszcze nie dawno żyliśmy wszyscy na śmierć i życie.Dlaczego tak się dzieje ? czy to dzisiejszy świat robi z ludzi takich zimnych gniotów czy po prostu Oni się zmienili a ja pozostałem sobą ?

Gość gość
Ty pozostałeś normalny. Resztę zmienił świat, czyli ludzie, którzy nim rządzą. Masz po prostu silny charakter i silne ideały. Pozdrawiam