Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękne i naturalne

czy kupujecie juz powoli prezenty na swieta?

Polecane posty

Gość Piękne i naturalne

bo ja chyba musze zaczac. tylko tradycyjnie nie mam pojecia co komu;-( co dla 18 misiecznego synka i rodzicow przed 50, co dla zbuntowanej 18 letniej siostry.

Gość 3456787ytrew
zaczne od polowy listopada chyab ze cos zobacze ciekawego. ale mam kartke na ktorej zapisuje pomysly jak mi cos wpadnie do glowy. najwiekszy problem mam zawsze co kupic chlopakowi

no ja już mam dla męża, mamy i córy został synek i ja :P a dla nas pomysłów po prostu nie mam :D:D:D sobie pewnie wkońcu jakieś perfumy standardowo kupie a małemu jakieś ciuszki bo przecież on dopiero miesiąc będzie miał no góra dwa jeśli się streści :D:D:D

Gość alaaa ma kotaaaaa
ja już kupuję bo później z wielkim brzuchem nie dam rady :p póki co mam dla męża wymarzoną grę (jeszcze coś pewnie dokupię :) ) dla mamy bawełnianą koszulę+szlafrok a dla teściów kompletuję paczkę(kawa,nalewka,słodycze itd)

Gość 3456787ytrew
tez kupowalam zawsze na ostatnia chwile, nawet w wigilie rano chodzilam po sklepach-cos okropnego. zdecydowanie lepiej zabrac sie za to wczesniej

Gość ja juz mam prawie wszystkie
zostal mi tylko prezent dla brata i bratanicy

Ja kupuje prezenty świąteczne przez cały rok, po prostu jak jestem w sklepie i widzę coś co wiem, że spodoba się konkretnej osobie to po prostu kupuje i chowam do szafy do grudnia :) Polecam wszystkim ten sposób ;)

Gość Piękne i naturalne
moj synek ma duzo zabawek, najbardziej lubi ksiazki i klocki jednak ma ich cala mase wiec mysle o jakims fajnym aucie, moze chuck z playskool - ma ktorejs z was synek? warto? siostrze moze kosmetyk? mam oszczednosci na prezenty swiateczne, srednio 50zł na osobe no jezeli cos super bedzie to doloze z biezacego buzdzetu

hahaha nie kupujemy bo w prezenty pod choinke bawia sie tylko male dzieci :D i przynosi je swiety mikolaj podobnoz :D:D:D w ogole cala ta szopka wigilia oplatek to jeden wielki CYYYYYYYYYRK :D:D:D:D

Gość Piękne i naturalne
;-)

dla jednych cyrk a dla drugich tradycja, rodzinne spotkanie, wspólne kolędowanie i świętowanie :P

no wlasnie, mnie wszystkie polskie tracycje tak irytuja ze szkoda gadac:D cale szczescie trafilam na mezczyzne ktory mysli podobnie jak ja i nie bede musiala sie zmuszac do odwalania tego zalosnegoo cyrku przez reszte zycia :D jupi:)

dla coreczki juz mam pomysl chce jej kupi laptopa edukacyjnego bratowej walizke z kosmetykami z duglasa szwagrowi jakas estregawacka koszula dal tescia cygara a jego kobiecie jakies kosmetyki zostanie mi maz brat 18 i 5 lat siostry 16,15,8 mama ojczym bqabcia i dziadek ale dla nch wysle paczke bo w tym roku swieta spaedzamy na slasku a nie z moimi rodzicami

Gość Piękne i naturalne
moze gdybym nie miala ograniczonego buzdetu wszystko byloby łatwiejsze

sorry za moja pisownie ale nie znam zbyt dobrze polskiej pisowni nie chodzilam do szkoly w Polsce ,dlatego robie błedy macie pomysł na praezent dla 16 i 15 latki?

już o prezentach myślicie a co niektóre z Was mają już??? o matko....ja póki co znicze kupuje na groby a o świętach jeszcze nie myślę :P za wcześnie jak dla mnie

Gość Piękne i naturalne
popieram

dość szeroki rozstrzał wiekowy tych Twoich obdarowywanych... ale wpadłam na fajny pomysł - każdemu możesz sprawić ładną piżamkę! :D w sieci jest sklepik uasi, mają bieliznę zarówno dla dzieci jak i dorosłych, no i trochę zabawek Nici, także coś powinnaś dobrać ;)

Gość kupuję od jakiegos miesiąca
bo niektóre projektuję sama, np kalendarze, koszulki ze zmiesznymi obrazkami no i jak się wczesniej zacznie to wydatki się rozkładają lepiej i jest więcej czasu, zeby kazdemu kupic to co mu się serio spodoba a nie na odczepnego

Gość na swięta to jeszcze nie.
Będę kupować w połowie grudnia. Ale na mikołaja to w połowie listopada zamówię bo chcę rzeczy z allegro. Już wiem co mam zamówić dla dzieci, a dla całej reszty kosmetyki.

czasem siedzimy czasem wychodzimy do znajomych. nikt sie nie bedzie zmuszal do takich glupot jak dla kogos to jest chore i smieszne :D

swieta to tylko dla nas wolne. choc i tak wtedy staram sie tak zamienic zeby w sieta isc do pracy (bo wtedy dostaje duzo wiecej kasy niz za normalna dniowke) i zmaieniam te dni wolne na inne dni, powrzednie w ktore sa sklepy przynajmniej otwarte lub urzedy i mozna cos zalatwic lub zrobiac spokojnie zakupy. bo w swieta to nawet nie ma nic fajnego w tv, zandych seriali wiec wole miec wolne w inny dzien, a w swieta zarobic sporo kasy :)

wlasnie tez mi sie spodobal ten prezent kufer z kosmetykami :D ale naaa pewno drogie bo w koncu douglas... pozatym sam pusty kuperek kosztuje najtaniej 80 zl wiec plus kosmetyki to pewnie jakies 500zl ale tez zalezy jakie kosmetyki i ile ich bo jak w srodku blyszczy+cien tylko to liipa

Gość Taaaa? Naprawdę? Ciekawe tylko
za co te prezenty kupicie, skoro tu co druga żebra od 2 tygodni o jałmużnę i dary dla dzieci???! :o

Gość vazzelina
Kupować to moze jeszcze nie, ale już sobie planuję i zapisuję co komu i za ile, żebym sobie mogła kasę zagospodarować. Nie lubię w ostratniej chwili na łapu capu i co popadnie

ja wlasnie dzis jade kupic prezenty swiateczne dla dzieci bo juz wiem co chca dostac, boje sie ze pozniej tego nie dostane a teraz akurat te rzeczy sa w promocji :) wiem co bylo w zeszlym roku, maz kupil pod koniec pazdziernika dla synka taki tor wyscigowy za 150 zl, kiedy bylismy w grudiu po ostatnie slodkie duperelki ten sam tor kosztowal juz 250 zl :-/ poza tym bedzie juz z glowy a czekaja nas duze wydatki, w listopadzie moje i meza urodziny, nasza rocznica, grudzien-wiadomo gwiazdka-prezenty, zraz po nowym roku roczek chrzesniaka meza, pozniej chrzciny mojego chrzesniaka same wydatki :)

madzianak 123 ten kuferk akurat w Niemczech kosztuje 125 euro ale są tam naprawde swietne rzeczy cienie 20 kolorow ,dwa tusze 3 blyszcyki piling do ciala 2 balasmy perfumy jest tez tanszy za 30 euro ale tam sa same cienie blyszczyki tusze i lakiery