Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SOSPIECZARKOWY

DLACZEGO TAK WIELE PAR ŻYJE OBECNIE NA KOCIĄ ŁAPĘ ?

Polecane posty

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv4
dlaczego sądzisz że uwłacza to naszemu społeczeństwu?

Gość Marlena z Polski
bo ludzie zaczęli mieć wyebane na kościól i olewają go. mnie jest to obojętne. ja mam ślub cywilny i mi to wystarcza. a na kocią łapę żyje większośc moich znajomych, mają dzieci, domu i są zajebistymi, wartościowymi, kochającymi sie ludźmi

jak żyjesz w otoczeniu ciemnogrodu i z sąsiadami moherami, to Twój problem mnei tam nikt nie obgaduje a nawet jakby - co mnie to obchodzi? no co?

Gość ale bzdura...
łatwiej o większy kredyt.

a patologia jest wszędzie, jeszcze byś sie zdziwiła ile jej jest w tzw. dobrych małzeństwach

Gość kncuegfdwqjsoPKSOWIEGHRFDUW
no ewka choc raz powiedzialas cos madrego :) wlasnie! ciemnogrod taki jak ty powoduje ze ludzie ktorzy zyja po swojemu sa obgadywani,normalny czlowiek w 21 wieku nie interesuje sie sasiadami itd to domena patalogii i ludzi ze wsi 🖐️

Gość bo nie mają kasy
na wesele

Gość Miss Cole
uwlacza??? a przepraszam komu? i o jakiej patologii mowa?

Gość Jonatan kot ...________
">>>uwłacza, bo w tych konkubinatach to tyle patologii i otoczenie ich wyzywa, sąsiedzi plotkują itd...: co przez to rozumiesz >?Bo wydaje mi sie ,że chyba sam/sama jestes patologią skoro takie wnioski wysnuwasz:O

Gość Jonatan kot ...________
aaa czy ty nie powinnas/eś być w szkole o tej porze :D

Gość ale bzdura...
jest łatwiej, skoro nie wiesz, to się nie wypowiadaj. Na kocią łapę mam zdolność kredytową załóżmy 350 000, kiedy w związku małżeńskim nie miałbym takiej :P

wiem, o czym mówię w jakim zaściankowym banku byłaś ? brałam hipoteczny niecałe 2 lata temu, doradca finansowy załatwiający nam kredyt powiedział, że nasz stan cywilny jest bez znaczenia - w sensie, czy jesteśmy po ślubie, czy go nie mamy

Gość ale bzdura...
:D ale przeciez przed wzięciem kredytu musisz chyba powiedzieć ile masz osób na utrzymaniu? Jak masz niepracującą żonę i dziecko to raczej dużego kredytu nie dostaniesz

Gość ale bzdura...
no chyba, że zarabiasz grube tysiące i Ciebie stać na duży kredyt z bezrobotnym tudzież bez bezrobotnego małżonka, więc tu się nie kłócę.

jesteśmy ludźmi pracującymi mamy na utrzymaniu jedno dziecko zarobki średnie bez problemu dostaliśmy kredyt a niech zgadnę - byłaś w SKOK-u?

Gość ale bzdura...
open finance. no widzisz, ja mam zarobki średnie, narzeczona studentka, dziecko w wieku przedpółrocznym.

Gość ale bzdura...
bez mam, po nie

no, ale jaką... dochód średni - jedna osoba do spłacania kredytu... podejrzewam, że taki sobie ale wracając do tematu topiku - życie na kocią łapę nie przeszkadza w braniu kredytu

Bo chcą sprawdzić jacy są na co dzień w domowych warunkach, żeby potem rozwodu nie było przez porozrzucane skarpety? :D

pierniczycie głupoty o wsi i zaścianku a co to ma wspólnego ? akurat w mieście to zaobserwowałam o czym piszę , same pewno siedzicie na wsi i zaściankach i na kafe leczycie swe ego

pewnie nie siedzimy, bo nikt nas nie obgaduje ani tym bardziej wyzywa co więcej - nikt nas nie pyta, czy mamy slub, czy go nie mamy, bo nikogo nasze prywatne sprawy nie interesują

Ja tam sąsiadów nawet nie znam, a oni mnie, więc prawdopodobnie mają głęboko to z kim mieszkam :D Tak jak ja to, z kim mieszkają oni i jaki mają stan cywilny.

Gość też tak żyję
Dla mnie to nic dziwnego życie na kocią łapę. Lepiej się poznać przed ślubem, swoje zachowania i nawyki niż później po roku się rozwodzić bo coś nam przeszkadza w drugiej osobie.

Gość ale wieśniara z ciebie autorko
Mieszkałam z chłopakiem 7 lat na tzw Karte rowerową i nikogo to nie obchodziło a tym bardziej nie dziwiło ...:D mieszkalismy razem i wiesz nawet ksiądz po kolędzie nas odwiedzał - NO WYOBRAŻ sobie ! Nikt nas nie wyzywał (!!!) a tym bardziej nie plotkował o nas itd itp kiedy zdecydowaliśmy sie na ślub to była to nasza prawdziwa decyzje i tylko nasze postanowienia a nie robiliśmy tego żeby ludzie nie gadali albo zeby rodzina nie marudziła ...:D oj dziecko dziecko...a ile ty masz lat ? Bo zalatuje mi tu wsiową plotkarą :D

Gość guj
a na kocia lape to znaczy bez slubu koscielnego i cywilnego czy tylko bez slubu koscielnego?