Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zdesperowana zona

Mój mąż chce zostać nową Lady Gagą :(

Polecane posty

Gość nowa brum
bedzie ci spiewał poker fejs i alehandro :D

to nie jest wcale zabawne...wchodzi na strony dla tranwestytow... przymierzal moje rajstopy... niedlugo pewnie sie okaze,ze chce byc kobietą i pojdzie do Ewy Drzyzgi zalic sie na swoje zycie:(

Gość nowa brumka
jakas cipa zahasłowwała mi nika :(

Gość nowa brumka.
to pewnie Ty? ehh

Gość Powinnaś się cieszyć.
Droga autorko w czasach kiedy liczą się tylko pieniądze powinnaś być z tego faktu bardzo zadowolona. Patrząc na fakt zrobienia przez Lady Gage, (a właściwie Stefani Joanne Angelina Germanotta) bardzo dużą karierę dość krótkim czasie, nie pozostaje Tobie nic innego jak tylko cieszyć się szczęściem. Zapominasz o tym, że będą wielbić cię miliony a nawet miliardy w obliczu nowego wydarzenia (przyp. Lady GaGa ma miliard odsłon na You Tube) . W dodatku będziecie zapraszani do różnego rodzaju programów, poproszeni o przemawianie na różnego rodzaju wystąpieniach, protestach, manifestacjach, przyjęciach czy też uroczystościach. Warto też zwrócić uwagę na podróżowanie po całym świecie. W końcu będziesz mogła zwiedzić różne zakątki świata. Małego tego sukces i sława pozwoli zapewne na wystąpienia w różnego rodzaju filmach czy też serialach. Poza tym cieszyć się możesz z tego, że w pierwszej kolejności będzie zapraszani na różnego rodzaju imprezy typu "Euro 2012" . Kolejną rzeczą jest to, że będziecie mogli przez zarobienie ogromnej maści pieniędzy zamieszkać gdziekolwiek na świecie. W takim razie nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć udanej i szczęśliwej kariery. Nie zapomnij też się na nią przygotowywać.