Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobitka Kuleczka 23

Szczuple drobne dziewczyny odbieraja nam chlopakow

Polecane posty

Gość Kobitka Kuleczka 23

dlaczego jest tak ze takie dziewczyny chude anorektyczki wymalowane, wypacykowane moga soibe zmieniac facetow jak rekawiczki a nas - puszystych dziewczyn malo kto chce ?? one odbieraja nam szczescie !!! nie wszyscy moga byc szczupli i czy przez to ze mam 165 cm i waze cos ponad 90 kg sprawia ze mam byc sama a jakas inna tylko ze sztuczna i chuda zmienia sobie facetow co rusz ? to niesprawiedliwe !!!!! ja tak nie chce i protestuję !!!!!:( P.S. Gardzę sztucznymi szmatami szczycącymi się wystającymi żebrami :p

Gość chuda :)
a czemu nie możesz zeszczupleć ?

Gość he he he dobre
bo my szczupłe możemy mieć kazdego faceta, z tego prostego względu, ze jestesmy apetyczne i seksowne, a was tłuściochy normalny facet nawet kijem nie tknie, czemu się osobiście wcale nie dziwię :):):):)

a czemu nie możesz zeszczupleć ?

Gość ntriri
zmieniaj sobie puiszystych facetów to co piszesz toz to czyste kurestwo w ydaniu xxL

Gość jjjjjjjjjj jjjj
boze ile w Tobie zawisci i zazdrosci :/ moze nie wiesz ale tak samo jak sa osob ktore nie umieja schudac sa tez takie ktore nuie tyja. A moze chcialabys zeby caly swiat zamienil sie w tluste swinie zebys czula sie lepiej? moze sie to zdziwi ale nawet najlepsza laska nie wyrwie faceta jesli ma niska samoocene,a taka puszysta z wysoka samoocena ma wieksze szanse, wiem co mowie bo znam duzo takich par. I lepiej idz popawic samoocene do psychiatry a nie wyzywaj na forum takie dziewczyny jak ja bo to ze ktos jest szczuply nie znaczy ze jest pusty i bezwartosciowy, a widze ze Ty uwazasz ze tylko grubsze sa ok ale dyskryminowane. Poazka:/

Gość he he he dobre
Z tego co mi wiadomo, grubi faceci podwójnie nie znoszą grubych lasek A takiej swini marzy się umięsniony, szczuplutki przystojniak z małym tyłeczkiem... Zapomnij kochana, zjedż do 55 to może, może...:)

Gość wiarka
"nie wszyscy moga byc szczupli" nie wszyscy też mogą być grubi, niektóre są szczupłe z natury, rozumiem że one też są "sztucznymi szmatami szczycącymi się wystającymi żebrami" :D

Gość NAJPIEKNIEJSZAAAAAAAAAAA
wypierdalać grub krowy !!!!!!!!!

Gość licealista0001
BO GRUBE ŚWINIE SĄ OBRZYDLIWE!!! nie dotknąłbym kijem, na bezludnej wyspie prędzej zjadłbym takiego tucznika niż wyruchał sam chodzę na siłownię 6 razy w tygodniu, biegam, pływam i jestem na morderczej diecie więc sorry ŚWINIAKOM mówię NIE

Gość Martyna84
ja też nie jestem za anorektyczkami wypacykowanymi, z tipsami i tonami makijażu, ale przegięcie w drugą stronę też nie jest dobre.... 165 cm i ponad 90 kg to napewno za dużo. Nie wiem do kogo masz pretensję, każdy ma swój gust. Jeśli uważasz tak jak napisałaś, że te chude mają prościej to zrób coś ze sobą a nie narzekasz i wyzywasz

samej Tobie napewno podobają się wysportowani mezczyzni, wysocy , z ładnymi rysami twarzy a nia jakieś paczki i to samo w drugą stronę

Gość NAJPIEKNIEJSZAAAAAAAAAAA
a schudnij 40 kg to będzie dobrze.. moj narzecziny tez ni nawidzi brubasow dla niego nawet 60 kg przy wzroscie 165 t tłuscioch

Gość chuuda
malo ktory facet lubi puszyste kobiety.. ale nie mozesz oskarzac chudych dziewczyn a w dodatku je wyzywac od szmat! ja jestem chudzinka, ale nie dlatego ze sie odchudzam i chce byc wieszakiem, tylko dlatego ze nie moge przytyc..

Gość umieśnione ciacho 170 cm
spieprzaj kaszalocie :D

O ile mnie oczy nie mylą, to szczupłe i zadbane dziewczyny cieszą się największym powodzeniem.

.. Nie wszytskie szczupłe kobiety są wytapetowane i noszą tipsy.. a jak tak Ci zle z tym, że jest tyle chudych dziewczyn, które mają większe powodzenie to odpowiedz jest prosta...schudnij i po kłopocie.

Gość ja jestem zgrabna i ladna
i nie moge miec kazdego nie moge miec jednego, odpowiedniego, bo zwyczajnie nie ma w czym wybierac:P wiec nie rozumiem tego sporu dziewczyny:O tylko sie osmieszacie i inne kobiety przy okazji

Ja jestem gruba a na powodzenie nie narzekam więc może problem nie leży w Twoim wyglądzie ... ? Co nie zmienia faktu, że zamierzam schudnąć, bo na własne życzenie grube jesteśmy, ale to nie znaczy, że mam obrażać szczupłe :O

Gość licealista0001
odpisałem chociaż nie przeczytałem wypowiedzi tylko sam temat do teraz "P.S. Gardzę sztucznymi szmatami szczycącymi się wystającymi żebram" HA ty zakompleksiony pomniku chodzący smalcu a ja kocham szczupłe wysportowane lachony i jestem gotowy się oświadczyć tylko za zgrabną atletyczną zadbaną sylwetkę

Gość ja jestem zgrabna i ladna
a ja kocham szczupłe wysportowane lachony i jestem gotowy się oświadczyć tylko za zgrabną atletyczną zadbaną sylwetkę piszac ze nie ma wczym wybierac, mialam tez na mysli ten gatunek samca:P mezczyzni sie strasznie zepsuli w tych czasach i nie wiem czemu tak walczycie o ich wzgledy:(

ja tez jestem chuda,i jestem z tego zadowolona,ale popatrz Twoja nadwaga swiadczy o nie zdrowym trybie zycia,ja bedac chuda osoba,czuje sie doskonale w swoim ciele,i po prostu podobam sie sobie,radze Ci schudnac,wiem ze to nie jest takie latwe ale postaraj sie a nie pozalujesz.

Gość licealista0001
"ja jestem zgrabna i ladna a ja kocham szczupłe wysportowane lachony i jestem gotowy się oświadczyć tylko za zgrabną atletyczną zadbaną sylwetkę piszac ze nie ma wczym wybierac, mialam tez na mysli ten gatunek samca mezczyzni sie strasznie zepsuli w tych czasach i nie wiem czemu tak walczycie o ich wzgledy" zacytowałaś ostatnia wypowiedź a przeczytałaś wcześniejszą też? coś byś się o mnie dowiedziała! faceci się popsuli a laski niby nie? otóż powiem ci coś hipokrytko , zepsuci jesteśmy tak samo

Gość mądra bestia
z tego co tu jest napisane wynika, że jestem pustą, bezwartościową i sztuczną szmatą :D bo jestem szczupła i drobna z natury i jak niektórzy twierdzą buzia aniołka XD SZCZUPŁE SZMATY GÓRĄ ! :D

Gość umieśnione ciacho 170 cm
Pozatym szczupła laska jest lepsza w łożku niż ociekający sadłem kaszalot. Szczupła laska bardziej odbiera penetracje niż gruba.

Gość uhjhkjhkj
jestem szczupla bo pracuje nad soba,odzywiam sie zdrowo,nie pozwole zebym wazyla jak dorodny tucznik,nie dla facetow ,tylko dla siebie,a ty ze jestes gruba swinia i nic z tym nie robisz ,nie usprawiedliwia cie przed obrazaniem szczuplych kobiet,obzarstwo jest grzechem,przestan zryc jak wieprz