Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasie_www

Mój facet korzystał z usług prostytutek!!!

Polecane posty

Gość kasie_www

Jak sobie o tym pomyślę to mnie mdli. Wiedziałam o tym jak zaczęłam się z nim spotykać. Dlaczego zaczęło mnie to dręczyć po prawie 2 latach znajomości :( Drogie Panie czy wasi mężczyźni też chodzili kiedyś do takich "przybytków rozkoszy" i jak sobie z tą wiedzą radzicie???

Gość 000000000000000OOOOOOOO
Wiem, dlaczego to robił. Prostytutki były tańsze od ciebie.

Gość kkkkkkkkkkkk6kkkk9
Ty pewnie chciałaś 300 zł za godzinę, a prostytutka 200 zł.

Gość na topie Corii
może podejrzewasz że nadal to robi?

Gość kasie_www
Teraz ja zostałam prostytutką i on korzysta z moich usług za kaze.

Gość kasie_www
NIc nie rozgrzebuję :( nic przy nim nie wspominam. Chciałam tylko wiedzieć jak taką rzecz odbierają inne kobiety. ...kulka... :) widocznie ja jestem tańsza i lepsza skoro jest ze mną ;)

Gość kasie_www
I niczego nie podejrzewam :) ufam mu.

Gość chujogniot
to daj sobie z tym spokój i nie szukaj dziury w całym, nie szukaj problemów gdzie ich nie ma w końcu Ciebie nie zdradził, to potraktuj to tak samo jak poprzednie jego partnerki, a że za kasę to chyba bez znaczenia jedynie co może ciebie gryźć i ewentualnie niepokoić, to potencjalna możliwość i łatwość skorzystania przez twojego faceta z usług dziwek w przypadku gdy będzie się wam trochę gorzej w związku wiodło ... ale to tylko takie gdybanie jednym słowem daj na luz

Gość Ja tez bylam z takim
kolesiem ale czulam do niego obrzydzenie i szybko z nim zerwalam

Gość kasie_www
Jak się okazuje sporo facetów chodzi do prostytutek. W sumie gdybym była facetem to też bym spróbowała choć jeden raz. A mój facet był wolny, sam (no może z kolegami) to chodził.

Gość Ja też byłam z takim
Niby tak, ale skoro Ci to przeszkadza to chyba nie do końca to akcpetujesz ? Z tym moim było tak, że u jego kolegi w domu co tydzien byla impreza z tabunem dziwek i nawet nie chce myslec co tam sie dzialo, sam tez chodzil na dziwki i z tego co wiem tracil na to mase pieniedzy. Nie chcialam byc z kims takim.

Gość kasie_www
Nie popieram. Staram się nie myśleć o tym. Facet był sam chyba z 6 czy 7 lat. Jak sam mi mówił potrzebował czasami kobiety. No nic, trzeba postarać się nie myśleć. Dziwne jest to że przecież wiem że przedemną były inne kobiety, nawet długie związki i jakoś to mi nie przeszkadza. Dlaczego właśnie jego kontakty z dziwkami mnie irytują :(

Gość dziwna jestesss
co innego mieć inne kobiety wczesniej a co innego płacic kurwie

Gość dingdong
gorzej by było gdyby chadzał do klubów gejowskich, albo zdradzał Cię w czasie gdy jesteście razem. Przeszłość jest przeszłością :)

Gość kasie_www
Ostry, ja mam większy popęd niż mój facet, więc do burdelu to on już nie ma siły żeby iść ;)

Gość Prawie cyganka ..
Jak dla mnie to dno ... Co innego nawet wyrwać laskę na raz .. bo tutaj chociaż trwa jakaś gra, lecą iskry itd. A z dziwką? to jak towar... Facet taki to poniżej wszelkiej godności ... :O Zdradza to jego stosunek do kobiet ... traktuje je jak przedmiot ... Jak będziesz w szpitalu, to pójdzie sobie zakupić co nie co ... :O Obrzydliwe ... :O

Gość kjhlkj
moj tez korzystal..zwalam to na szal mlodosci..wychowywal sie w Grecji od 13 roku zycia i tam podobno laski pchaja sie do lozka same, nie trzeba im nawet placic..ale coz..moj maz mial bujne zycie:D a teraz tatus na pelnych obrotach:D

Gość znajdx sobie sponsora
to wy sie lepiej na HIVA zbadajcie jak takich szmaciarzy i kurwiarzy macie w lozku :D

Gość Prawie cyganka ..
Dla mnie obrzydliwe ... Normalny facet nie ma problemu wyrwania dziewczyny choćby na przygodę ... Kupujący seks to już coś gorszego niż człowiek ... Płaci obcej babie, po czym mówi jej, jak ma się rozłożyć. Taki seks jest pozbawiony człowieczeństwa. A normalni faceci nie są w stanie traktować tak kobiety.

Gość jkji
Dziewczyny nie wierzcie tym swoim kurwiarzom!!!!!Jak chodził na dziwki to zawsze będzie chodził czy wy mu dacie czy nie!!!!!Możesz być najlepszą kochanką i tak pójdzie!!!!Tacy się nigdy nie zmieniają!!!Wiem to z doświadczenia!!!!!!!

Gość kasie_www
Nie martw się, zrobiliśmy oboje testy zanim ... przestaliśmy używać prezerwatywy, jesteśmy zdrowi :)

Gość taka...jedna sponsorowana
moj facet był raz, jakoś nie biorę sobie tego do głowy, biję go na głowę z moimi przygodami

Gość kasie_www
Dlaczego nas, kobiety tak oburza seks z prostytutką :(

Gość Prawie cyganka ..
Bo seks z prostytutką zezwierzęca sam seks ... Jest tu płaca, odliczany czas oraz rozkazy typu "wypnij się" i tym podobne... Facet gustujący w tym, nigdy już nie będzie traktował seksu, jako dopełnienia miłości. Dla niego to jak wejść do kibla publicznego... za potrzebą zapłacić ... i spuścić ...

Gość Prawie cyganka ..
Ja akurat za darmowy kibel publiczny nie chciałabym robić ... Jaka pewność, że nie jest z Tobą dlatego, że chce zaoszczędzić na agencji? Bo już nie jest w stanie Ci wmówić, że kocha się z tobą z miłości... czy choćby nawet pożądania... To zwykłe wypróżnianie się ... :O

Gość Prawie cyganka ..
Niestety... też tak uważam.. Mój kolega świeżo po ślubie i chodzi ... :O

Gość 111111222222222244444444444688
Ja bym nie tknęła kijem faceta, który puszczał się z prostytutkami. Brzydziłabym się go i dlatego dziwię Ci się, że z nim jesteś. Faceci, którzy chodzą na dziwki lub mają bujną przeszłość chcą później mieć pożądną dziewczynę, tylko czemu oni nie potrafili być porządni??? Według mnie on nie zasługuje na Ciebie, powinien znaleźć sobie taką, która jest jego pokroju. A jeśli weźmiecie kiedyś ślub, będziecie mieć dzieci, to któregoś razu spojrzysz jak bawi się z synem czy córką i na pewno sobie pomyślisz "Jak dobrze, że córeczka nie wie, że jej tatuś chodził kiedyś do burdelu na dziwki"... Ja myślę, że zasługujesz na kogoś, przy kim bedziesz miała spokój wewnętrzny, kto nie spaprał sobie życia kurewstwem.