Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apodyktyczna Mama

Randka z 2 siatkami..i złą fryzurą, kapustą.

Polecane posty

Gość Apodyktyczna Mama

;) Nadal uważam, że mamy very good biorytm;) zamiast okularów załóż sexowne bokserki;) Nie ukrywaj oczu pod okularami:) Nastawiłam się na onze. Było białe auto sans arret.. Ok.:) Chociaż trochę się słuchasz, dziękuje:) Potem szukałam tego białego auta;) Ku zaskoczeniu było black audi. Ale kochanie..co to za randka z ciężkimi siatkami, zburzoną fryzurą...i mamą, która czeka na zupę. Nie znasz mojej mamy. Zrobiłaby mi awanturę, że zamiast przynieść jej zupę stoję i gadam. itp. śmiałam się, ale drapałeś się po główce;) Ps Kobieta musi czuć się Kobieca na randce:) Z 2 siatkami się nie czułam. Rano się czułam jak szłam z mes livres. Bez ciężarów. No, ale jechałeś. A myślałam, że będziesz czekać jak prosiłam:) Więc jeśli zrobisz powtórkę o 17 czyli znów black audi. Seul:) Zrobię jak pisałam wczoraj. Je fraperra;) To powinny byc nasze sekrety:) No ale jak mam Ci to powiedziec? Opisy gg są za małe:)

Gość senna***
Ale kochanie..co to za randka z ciężkimi siatkami, zburzoną fryzurą...i mamą, która czeka na zupę. nie wiem o co chodzi :O ale powiem jedno jak sie taka nie spodobasz to się nie spodobasz wcale :classic_cool:🖐️

Gość hbdvk lm,.
luska ja ty jestes pierdolnieta

Gość Apodyktyczna Mama
Nie wmawiaj mi, że Twoim marzeniem jest randka jak ty masz potarganą fryzurę, bo byłaś w sklepie..I niesiesz 2 ciężki siatki, z kapustą! Nie uwierze:) Kobieta musi czuc się bezpiecznie(jak już się przekonała, że Facetowi można ufac;) i KOBIECO. A nie jak wiejska dziewucha.z kapustą!:D

Gość Apodyktyczna Mama
J'ai envie de plonger mes mains dans ta coiffure:) good/not? w twój artystyczny nieład:) A l'occasion je verifie ta fievre:) Ta tete;)

Gość może audytor
ale w domu wszyscy zdrowi?