Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TitiDG

Czy może ze mnąktoś pogdać? Moja zazdrość bierze znowu górę..

Polecane posty

Spotykam się z moim Lubym ponad 2 lata. Kiedy się poznawaliśmy, akurat rozstał się z byłą. Spotykali się jeszcze przez dość długi czas, po rozstaniu, a ja zaczynałam się zakochiwać w Nim. Po jakimś czasie, On czuł to że okropnie mi się podoba i bardzo chciałabym z Nim być. Jednak, jak się do tego nie przyznawałam. I za ten czas, kiedy On, po 'koleżeńsku' się z eks spotkał i w tym czasie ze mną. moja nienawiść do niej rosła z każdą minutą. Po jakimś czasie zażądałam aby zerwał z nią kontakt, na co on powiedział, że nie bo ona jest córką byłego prezydenta i może załatwić mu wszystko, i pomoże mu w potrzebie. I tak walczyłam bardzo długo z nim, że praktycznie ich kontakt jest zerowy. To szmacisko, po spotykaniu się z facetem może z ponad rok, wyszła za mąż. Jest po ślubie z 3 miesiące. I wczoraj weszłam na portal społecznościowy, wiadomo jaki. I patrze a ona mu skomentowała zdjęcie, z ponad 3 lat do tyłu kiedy byli razem na wakacjach, które przedstawia tylko postać mojego faceta, wstawił je ponieważ ładnie wyszedł, a wczoraj to dziwaczka napisała: 'stare dobre czasy :)' . CO byście o tym pomyśleli? Proszę o odpowiedzi, bo ja nie wiem czy popadam w paranoje czy to normalne ..

Gość superbitch
oczywiscie oznacza to, ze w starych dobrych czasach mieli wspanialy sex przez co twoj chlopak tak korzystnie wygladal. teraz ona sugeruje, ze mogliby to powtorzyc. proste :D ;)

Gość kamikogi
miesza mu w glowie, egoistka

Nie uważam, aby mój facet był niezadowolony z naszego współżycia. A co drugiej odpowiedzi, to wydaje mi się że masz racje.. W sumie może nie miesza, ale chce to zrobić. Dzisiaj jak powiedziałam o tym komentarzu mojemu facetowi, to powiedział, że 'to jest nie na miejscu, że tak napisała, nie ze względu na mnie, ale na to że dopiero co wyszła za mąż ' ja nie mogę z niej, bez kitu... Moja zazdrość sięga zenitu !!! Mam ochotę rozedrzeć ją jak żabę!!!

'oczywiscie oznacza to, ze w starych dobrych czasach mieli wspanialy sex przez co twoj chlopak tak korzystnie wygladal. teraz ona sugeruje, ze mogliby to powtorzyc. proste ' Nie zrozumiałam dobrze Twojej odpowiedzi. Teraz dokładnie przeczytałam. I jest to faktycznie zastanawiające ..

Czy może mi ktoś odpowiedzieć na to pierdolone pytanie?! Czy to jest takie trudne?! Możecie mi choć troszkę pomóc, z uporaniem się nad odpowiedzią!!!!

Bardzo bym tego chciała, ale widzisz, że lubi jechać na dwa baty. Przed tym jak zaczęła być z moim facetem to była z takim gościem 7 lat i mieli się pobrać a najlepsze jest to ze zaczęła być z moim facetem i ślub odwołała. I była w tym samym czasie z tamtym i z moim teraźniejszym przez 1,5 roku i oni o tym nie wiedzieli.. Ale trafiła w końcu kosa na kamień i wyszło wszystko na jak jaka szmata z niej jest !!!

A co to takiego, to "ZAKAZANIE KONTAKTU"? Totalna mega bzdura! Nikt nikomu NIE MA PRAWA zabraniać kontaktów z kimkolwiek! Ale fakt faktem, w tej sytuacji trzeba zadziałać. Tylko rozważnie, bo możesz ściągnąć na siebie gniew chłopaka a tym samym jego niechęć do siebie. Spróbuj wziąć ją, hmmm... "od tyłu". Poszukaj jej teraźniejszego chłopaka.