Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziarka45

Prosze o pomoc! Ważne. Nie wiem co zrobić. ;((

Polecane posty

Gość madziarka45

Miałam iść z koleżankami na imprezę, ale nie chciało mi się z nimi iść i powiedziałam, że jestem już na ten wieczór umówiona z kolegą. Przed imprezą koleżanki robiły spotkanie w parku, na które poszłam. Dużo tam piłam i 2 koleżanki poszły mnie odprowadzić na autobus. Martwiły się o mnie i postanowiły zadzwonić do kolegi, z którym miałam iść. Kolega nie miał o niczym pojęcia i powiedział, że nie idziemy razem. Co ja mam teraz powiedzieć koleżanką żeby nie wyjść na idiotkę i kłamczuchę oraz jak załatwić sprawę z kolegą, który jest zdziwiony i pyta się czemu powiedziałam koleżanką, że idę z nim na imprezę? Proszę o szybką odpowiedź i pomoc. Za 2 godziny koleżanki do mnie przychodzą robić projekt i będą chciały żebym im wszystko wyjaśniła. ;( Koleżanką od dawna mówiłam, że idę z tym kolegą i one wzięły jego numer z mojej komórki, więc nie mogę im powiedzieć, że pomyliły numery. ;(

Gość nic w glowie buu
powiedz prawde:-)

Gość riiijann
co powiedzieć "koleżanką"? może powiedz, że musisz się pouczyć, bo masz braki z polskiego na poziomie podstawówki

Gość madziarka45
nie mogę powiedzieć prawdy, bo wtedy wyjdę na kłamczuchę i zawiodę moje koleżanki i one będą złe, że je okłamałam. potrzebuję dobrej wymówki, proszę pomóżcie. ;(

Gość riiijann
jesteś może debilem, czy trzeba ci wszystko kłaść kawa na ławę?

Gość uczyć się ortografii
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość madziarka45
riiijann weź się odczep. nic mi nie trzeba kłaść kawę na ławę. jak jesteś taka mądra to napisz co byś zrobiła w mojej sytuacji. i nie pisz, że Ty byś nigdy nie okłamała koleżanek i nigdy byś tak głupio nie zrobiła. nie pisz też, że mam powiedzieć prawdę. ciekawe czy byś umiała wymyślić jakąś wiarygodną wymówkę. jak tak to napisz.

Gość riiijann
Na twoim miejscu zacząłbym się uczyć ortografii, aby takich żenujących błędów nie robić. A z bzdety zawarte w treści postu mnie nie obchodzą, bo to dziecinada. ka pe wu?

Gość niezalogowana furgonetka
powiedz ze porypały Ci sie weekendy, ze w nastpny z nim idziesz...a do neigo też zagdaj zeby w razie w trzymał Twoją strone

Gość jiodrvuniuvn
Powiedz, że się z nim pokłóciłaś telefonicznie przed spotkaniem z nimi i pewnie dlatego odwołał imprezę, uniósł się dumą itd. Jak go nie znają możesz powiedzieć, że jest nieśmiały i tak dziwacznie zareagował jak usłyszał jakieś obce dziewczyny w telefonie.

Gość madziarka45
riiijann skoro moje wypowiedzi to dziecinada to po co je czytasz? wytknąć mi błędy potrafisz, a pomóc to już niezbyt.

Gość madziarka45
dziękuję tym, którzy skupili się na podsunięciu mi pomysłów, a nie na wytknięciu błędów. ;)