Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfxfbfxcxfbxbffxbfbd

jak zinterpretować to zachowanie nowopoznanego faceta

Polecane posty

na początku wogóle sie nie odzywał nie zwracał na mnie uwagi, potem jakoś zaczęliśmy gadać i codziennie witał mnie z entuzjazmem, uśmiechał sie do mnie itd. potem tak sie jakoś złożyło że rozmawialiśmy z większą grupa osób -całkowicie nie zwracał na mnie uwagi.. teraz też nagle jest tak jakbyśmy sie nie znali. Jak to rozumieć? dopiero sie poznajemy, ale najpierw witał mnie bardzo miło a nagle wogóle. oczywiście odpłacam tym samym no ale trochę to dziwne.

Gość TH is IT LB
Nie wie czy ma szanse

ja sie zachowuje cały czas podobnie czyli umiarkowanie, a on- raz na cały głos "M przyszłaaaaaa" a potem nic. A teraz to raczej traktuje mnie jak powietrze. przyznam że trochę sie go boje i nie zagadam sama.

Gość TH is IT LB
dotykacie się ?

nie.

czy on jest jedynym znanym Ci osobnikiem na planece Ziemia? Jesli nie , to racze zwrocic uwage na kogos mniej napompowanego powietrzem, po co ma peknac jak balon ,kiedy go zagadasz :-P

no tak racja. z tym że on jest fajny, i chociaż nic takiego nie zrobiłam to mam wrażenie że sie rozczarował mną albo czymś zraził. ostatnio rozmawiał ze wszystkimi tylko nie ze mną, jest bardzo chłodny. a wcześniej zawsze sie uśmiechał na mój widok, ma bardzo miły uśmiech. szkoda troche.

Gość TH is IT LB
przystojni mają lepiej jak widać

Jak mnie lekceważy to jak powinnam się zachować? Ostatnio sie widzieliśmy, patrzył na mnie z daleka więc mnie widział ale nie przywitał się. On nie jest przystojny, ale mi się podoba.

jak lekceważy to nie zawracaj sobie nim głowy...zachowuj się jak dotychczas,bez jakiegoś przymilania...a jak Cię dziwi czy denerwuje jego zachowanie to go zapytaj-czemu sie tak dziwacznie zachowuje....

up

Gość kochaaaaaaaaaaam
albo sie peszy albo mu ktos cos o tobie nagadał w stylu ona ma kogos innego lub ona powiedziala ze jestes brzydalem (moze jakas konkurencja)\?