Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieZONAnieKOCHANKA

CZY ON KIEDYS WROCI NA DOBRE ?

Polecane posty

Gość nieZONAnieKOCHANKA

Bylismy kilka lat razem.Potem byl kryzys.W tym czasie on ja poznal i ona zaszla w ciaze.Powiedzial mi o tym jak znowu sie spotykalismy i byla juz w 4 miesiacu ciazy!Mowil,ze to pomylka byla,bo tylko mnie kocha.Nie potrafilam go zostawic,bo tez go kochalam. Ona o mnie nie wie.Mieszka w pobliskim miasteczku.Dziecko ma 1,5 roku.Wtedy nie mogl jej zostawic,bo byla ciaza zagrozona.Teraz,bo male dziecko i ona sie zalamie! Nie potrafie z niego zrezygnowac,on ze mnie chyba tez nie jak widac. Najgorsze,ze zamieszkal z nia,bo miala powiklania.Depresja poporodowa itp.Mowi,ze tylko dziecko ich laczy.Ja coraz gorzej znosze ta sytuacje.

Gość nieZONAnieKOCHANKA
Widze,ze mu zalezy na tym dziecku,bo cos mu wciaz kupuje. Jak rozwiazac ta sytuacje.Dlugo tak nie wytrzymam.On ma coraz mniej czasu dla mnie.

Gość zajwakufu
zajdz w ciaze albo powiedz ze popadasz w depresje i go potrzebujesz

Gość nieZONAnieKOCHANKA
Mam juz 15 letniego syna.Nie chce wiecej dzieci.

Gość nieZONAnieKOCHANKA
Nas wiele laczy.Znamy sie juz tyle lat.Jej nie zna tak dlugo. Kiedys rozmawialismy o slubie.Zanim ja spotkal.Teraz wszystko sie skomplikowalo.Zazartowalam raz ,ze pewnie dla dobra dziecka z tamta tez slub wezmie.Zapewnil mnie,ze nie.Ona jest rozwodka.Nie chce za maz juz wychodzic.Duzo podobno przeszla.

Gość nieZONAnieKOCHANKA
Gdyby mnie nie kochal zostalby z nimi.On wciaz przyjezdza.Mowi,ze jej mu szkoda.Czasem sie boje,ze dziecko ich zblizy i moze ja pokocha.Boje sie,ze nigdy nie zostawi jej,ze wzgledu na to dziecko.

Gość arnika n1
i co bylabys w stanie odebrac ojca dziecku? a moze on tamta kobiete tez kocha? On jest nie fair wobec 3 osob dziecka i Was kobiet jak i jednej taki drugiej. ja zawsze gdy mam dylemat czy wiazac sie z zajetym facetem nawet jezeli twierdzi ze mnie kocha czy cos podobnego , zadaje sobie pytanie: CZY MNIE TEZ BEDZIE TAK ZDRADZAC JAK SWOJA OBECNA KOBIETE? zwykle odp jest twierdzaca , wiec daje sobie spokój. Droga internautko byc moze gdy wreszcie wygrasz o niego walke , zniszcysz czyjes zycie zwlaszcza dzieciatka ktore nie jest niczemu winne. rozejrzyj sie ilu jest mezczyzn na tym swiecie i maja wiele zalet niektórzy nawet nie maja jeszcze zoobowiazan.pozdrawiam

nie szkoda Ci uplywajacych dni i nocy na tak bezsensowne uczucie? Nie prosciej znalezc sobie wolnego, nie uwiklanego w jakies zobowiazania mezczyzny. Po co Ci taki wezel gordyjski?

Gość nieZONAnieKOCHANKA
Gdyby nie cieza wtedy to mysle,ze nie mialby z nia kontaktu.Wiem,ze jest ojcem.Ja znalam go wczesniej.On jest czescia mojego zycia.

Gość tarot PROMOCJA weekend
przepraszam w poprzednim poście pomyłka tarot PROMOCJA weekend masz problemy dylematy ? zapewniam anonimowość i fachowe porady z kart TAROTA jeśli zazyczysz sobie zdjęcia dla CIEBIE robie specjalnie zdjecie ukladu jaki dla ciebie rozlozylam KOSZT JEDNEGO PYTANIA TO 120 ZL ZAPRASZAM RÓWNIEŻ TYLKO DZIS NA SEANS GG GODZINNY PRZEZ GODZINE JESTEM DO TWOJEJ DYSPOZYCJI ZADAJESZ MI PIYTANIA AŻ PRZEZ 60MINUT JUTRO JEST OSTATNIA NIEDZIELA MIESIĄCA JAK CO MIESIĄC RAZ W MIESIĄCU TYLKO WRÓŻE W OSTATNIĄ NIEDZIELE Z KART CYGAŃSKICH DOKLADNOŚĆ WIĘKSZA NIZ TAROT ZAPISY DZIS DO 20 NA JUTRO ILOŚĆ MIEJSC JUZ OGRANICZONA anna_anielak65@wp.pl< br /> gg 2843252901

Gość rtzu
Niech wybiera.Daj mu ultimatum.

Gość nieZONAnieKOCHANKA
Znowu dzis siedze sama.Ma przyjechac popoludniu. Czasami o juz nienawidze,ale jak dzwoni i slysze jego glos to zapominam co zle. To nie jest mozliwe by byl z tamta kobieta tylko ze wzgledu na dziecko????.On mi to powtarza ciagle.Mowi mi,ze nie sa rodzina i ze tylko ze wzgledu na dziecko mieszka u nich.Ja chcialam w to wierzyc.Nie potrafie myslec,ze ona tez moze jest kims wiecej niz matka dziecka.

Gość polnoc
Czy Ty jestes az tak naiwna? Zapewniam Cie, ze nie bylby z nia AZ tak blisko tylko ze wzgledu na dziecko. Po prostu odwiedzalby dziecko, kupywal mu potrzebne rzeczy itd. Kobieto, ty w ogole nie jestes dla niego juz wazna, traktuje cie jak szmate, otworz oczy... Nie rozumiem takich kobiet jak ty.

Gość no to sie ciesz
ale z ciebie egoistka, oni mają dziecko i poznali się jak nie byliście razem - mogłabyś dać mu wreszcie spokój i niech sobie ułoży żaycie. Gdyby tak bardzo ciebie kochał, to by ich zostawił a dziecko odwiedzał, prawda jest taka, że to nad tobą się lituje i ma ciebie jako odskocznie do bzykania. Zobaczysz, że dzisiaj się wymiga i nie przyjedzie, a jeśli nawet to na godzinke na sexik ( a tamtej powie, że jedzie np.mame na cmentarz zawieź)

Gość nie oszukuj sie nie warto
faceci maja dzieci z kobietami ale niekoniecznie musza z nimi mieszkac, czasy sie zmieniły pod tym wzgledem gdyby chcial byc z toba to by byl to zwyczajny tchórz i tyle pieprzony egoista, który sobie cwanie zycie urzadził i zrobił sobie mini harem jesteś ty i jest ona i jest dziecko ...... i wszystkim spieprzył życie dorosły facet umie w zyciu dokonac wyboru nie zawsze w zyciu układa sie tak jak bysmy tego chcieli, ale na cos trzeba sie zdecydowac, cos postanowic zwyczajny dupek z niego a nie facet i tyle !!!!!

Gość dove434
zgadzam sie w 100% !!! opowiada ci pierdoły , a ty naiwna w nie wierzysz zmarnujesz swój czas, bo mogłabys poznac kogoś i ułozyc sobie zycie w końcu sie okaze , ze dorobił jej drugie dziecko i zostaniesz sama i bedziesz ryczec do poduszki

Gość ale naiwna jestes autorko

Gość ale naiwna jestes autorko
jak mozna łykac takie bajki?

Gość nie ZONAnieKOCHANKA
Byl krotko.Wypilismy kawe i pogadali.Zaczynam mu marudzic juz.Wiem,ze to blad,bo nikt nie lubi maruzenia.Czuje,ze nie jest tak jak bylo kiedys.Pojawia sie i znika.:( GDYBY ICH KOCHAL TO BY MNIE PRZECIEZ ZOSTAWIL ! Tego jednak nie robi ! Mysle,ze mialby wyrzuty sumienia gdyby ich zostawil. Moze boi sie,ze ona zabroni mu dziecko widywac.Wiem,ze podany jest jako ojciec w metryce urodzenia.Nie sa jednak malzenstwem i mimo,ze dziecko ma jego nazwisko to on nie ma pelnych praw rodzicielskich.