Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witam serdecznieeeeeeeee

CO TO MOGĄ BYĆ ZA OBJAWY ? DOTYCZĄ MĘŻA...

Polecane posty

Mój mąż od pewnego czasu ma niepokojące objawy , nie bylismy jeszcze z tym u lekarza , może ktoś coś umie dopasować ? Krew z nosa ( sporadycznie - raz na 2 mieś) Otępienie? (Mam wrazenie ze czasem rozmawiam z słupem a nie mężem , mąż zmienia temat nie patrzy mi w oczy - nie nadajemy na tej samej fali) Kompletny brak koncentracji Mówi, że czasami czuje ból w uszach i mocno drętwieją mu palce konczyn górnych Wczesniej mąż zachowywał się inaczej , teraz jakby "zgłupiał" .. dodatkowo te fizyczne dolegliwości ... ? Proszę o normalne wypowiedzi, na podszywy proszę nie reagować

osłabienie... jak otępienie, to do neurologa, a nie jest zwyczajnie baaaardzo przemęczony? idźcie jak najszybciej do lekarza tak poza tym

Gość Koniecznie do lekarza
Poczatki Alzeheimera? Parkinsona? W jakim wieku jest maz.

no własnie 25 lat ... wczesniej był inteligentna osobna , potrafił na kazdy temat rozmawiac a teraz jakby był myslami gdzieś indziej ...

Gość do neurologa lub neurochirurga
Moze tez byc guz mozgu lub tetniak. Lepiej nie diagnozowac samemu tylko do specjalisty szybko.

wiem ze bardzo mnie kocha , jest naprawde czułym troskliwym mezczyzna dbajacym o rodzine , podejrzewam ze to moze nadmiar choresterolu , brak witamin ? jutro idziemy na badania podstawowe...

"wiem ze bardzo mnie kocha , jest naprawde czułym troskliwym mezczyzna dbajacym o rodzine ," a co to ma do rzeczy? :O a w jakim laboratorium robią badania w niedzielę?

Gość czy maz niczego nie zazywa
? Mowiac niegrzecznie nie cpa? Wciaganie kokainy nosem tez moze spowodowac krwawienie z nosa i otepienie.

kurcze no strasznie martwie sie o niego ... :(

pali czasami marichuane z kolegami ale czy to tez moze miec zwiazek z np z krwawieniem z nosa ?

marijuana nie, jest nieszkodliwa :) ale czy na pewno nie ćpa? może nie mówi ci wszystkiego...? bo rzeczywiście te podstawowe objawy takie są, a na zejściu są różne bóle

silly of me :-O silly of you marijuana jest szkodliwa, robi z mozgu jajecznice :-O ale nie powoduje krwawienia z nosa

nie robi z mózgu jajecznicy :O jajecznicę z mózgu może robić chemia, w której maryśka bywa maczana, ale to już sprawa indywidualna czy pali się gówno czy czystą maryśkę 🖐️

famous last words