Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booty shakin

***** PANOWIE, wolicie biust czy pupę? *****

Polecane posty

Gość booty shakin

Jesli mielibyscie powiedziec na co bardziej zwracacie u kobiety uwage: na biust zeby był ładny i duzy czy na okrągła i jedrna pupe? Ktora z tych czesci ciała ma dla was wieksze znaczenie u kobiety? Dziekjue za odp:)

Gość no to sie ciesz
nie jestem facetem, ale myślę że to sprawa indywidualna - każdego podnieca coś innego. Oczywiście najlepiej jak jest pełen pakiet wraz z ładną buźką :)

Gość Pan_banan
Podam ci wyniki pewnych badań, nie mam linku bo to czytałem parę miesięcy temu, podobno więcej facetów (w tym wliczę siebie :D ) zwracają większą uwagę na jędrną pupę a dopiero na biust. Zależy też od kultury, ludzie z blizkiego wszchodu jak i murzyni (nawet ci z Bronxu :P), wolą pulchniejsze kobiety oraz wieksze pupy. W ramach kultury zachodniej lubimy średnie pupy, ale chodzi o ich jędrność oraz kształt, okrąglutkie pupcie są preferowane prawie zawze od płasich :D... Podobne kształty są preferowane odnośnie piersi, chociaż już z większą wariacją, są osoby lubiące spiczaste lisie mordki albo dosyć płaskie piersi. Są oczywiśnie pewne korelacje miedzy tymi preferencjami, np mężczyżni lubiący rude kobiety częsciej lubią kobiety o lekko zaostrzonych piersiach. Męszczyźni lubiący naturalne blondynki, zadowalają się mniejszymi piersiami. I jeszcze pare inndych takich, korelacji, ale są one dosyć słabe i co oznacza że występuja w troche mniej niż połowie badanych osób. A i najważniejszy wynik: najważażniejsze i pierwsze na co zracamy uwagę pewnie podswiadomie(to według badania), to wzrost, potem figura (czyli relacja biust-talia (pas)-obwód w biodrach jest kulturowo uwarunkwoana) i oczywiscie kolor i fizuczna atrakcyjnośc skóry.

Gość odp mojego menza
a moze byc komplet?

Gość Marek79
Na biust, jak chyba wszyscy moi kumple. Zawsze się o piersiach gada, a nie o dupach. Cycuszek to pierwsze za co mam ochotę złapać laskę :D

Gość w komplecie to by chciał kazdy
ale nie kazda baba ma i doope fajna i tzytzki:o

Gość piotrass
Na to i na to. Ale najgorsze jest rozwiązanie jak laska jest płaska jak decha, a dupe ma szeroką. Już wolę małą dupkę i duże cycki. Chociaż taka z dużą dupą i cyckami jednak najlepsza :D