Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumpelfobika

Zycie jest niesprawiedliwe a kobiety to...

Polecane posty

Gość kumpelfobika

Pomozcie mi zrozumiec sytuacje bo jestem kumplem faceta ktory ma fobie spoleczna a wiec boi sie ludzi nie ma prawie zadnych kolegow iecznie samotny chodzi w jego miejsu zamieszkania nikt go z nikim nie widuje nawet ja do niego nie przyjezdzam tylko on czasami do mnie jestem jego najlepszym kumplem - ma tylko 2 kolegow zero kolezanek ale uwaga jego rodzice prowadza hurtownie farmaceutyczna i maja z tego co mi opowiadal to 5 aptek i z tego maja duze zyski ten fobik mowil ze ma zapisane 2 apteki a po smierci bedzie mial wszystko - on nawet nie pracuje ale caly utarg z tych aptek jest jego, kupil sobie dom i tutaj jest cos co mnie troche niepokoi... tak znalazl sobie hobby - kobiety i sprowadza niemal codziennie kobiety do domu (tak jestem z nim czasami w trojkacie i mimo tej fobii dzieki temu ze ma kase przelamal sie do lasek bo wie ze placi to ona jest niegrozna zrobi co trzeba opowiadal mi ostatnio ze ma 6 stalych za kase i codziennie bierze jedna do siebie a czasami jeszzce jakies nowe tak jednorazowo jak mowil do wyprobowania jak bedzie lepsza to wymienia i co mnie gryzie? ano zycie jest niesprawiedliwe bo czemu taki smiec moze miec tyle kobiet i to atrakcyjnych seksownych nie pracujac tylko zerujac na dorobku rodzicow a ja bedac normalnym facetem zadnej atrakcyjnej nie moge zdobyc i nie mam nic - a nie mam fobii jestem tylko dobrym czlowiekiem ale i przystojnym? i druga sprawa czemu tak duzo jest dziwek ze takie cos jest mozliwe?

Gość ihaaaaaa
$$$$$$ rzadzi swiatem

Gość Steerotypy
O cholercia:P żal to czytać, facet opamiętaj się lepiej

Gość wwwwwwwwwwwwwwew
no wlasnie tacy jestescie masz fobie boisz sie ludzi nie pracujesz nie radzic sobie w zyciu a marzysz o seksownej fajnej lsce pewnie jakby cie chciala mniej seksowna to bys ją olał.mierz sily na zamiary i odrobina samokrytyki gleboko wskazana.Na ortalach mase takich facetow z problemami kompleksami brzydkich czesto jak noc ale pisza do super lasek...Jak jakas mniej piekna do nich napisze to olewają zawsze bedziesz sam bo zadna atrakcyjna cie nie zechce z tymi defektami bo atrakcyjne maja facetow z klasa pewnych siebie zpozycja...to juz nawet nie chodzi o pieniadze

Gość kumpelfobika
no to jest smieciarz i puki ma kase to dziwki bedzie mial a jak braknie to lezy

Gość kumpelfobika
staszek spod monopolowego - no ale takie jest zycie - kolejna niesprawiedliwosc - oni sa bogaci i maja jednego bachora a w mojej rodzinie jest 3 i tak jest zazwyczaj co sie dizeje na tym swiecie?

Gość kumpelfobika
staszek spod monopolowego - z tym sie nie zgodze to jest wybor jakis podswiadomy, moze jak biedny to mysli ze trzeba duzo dzieci splodzic i bedzie lepiej? sex jest sprawa atrakcyjnosci a nie biedoty - jesli biedni i atrakcyjni to duzo sie kochaja a jak ja nieatrakcyjny jestem to majac dziewczyne malo sie kochalem

Gość kumpelfobika
BEDE UCZCIWY JA JESTEM FOBIKIEM I NIE MIALEM NIGDY DZIEWCZYNY A TO TO BYLA PROWOKACJA (chociaz jak najbardziej mozliwa w zyciu prywatnym) ale dyskutowac mozemy dalej w temacie dlaczego to jest mozliwe (W POLSCE)