Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnojakos

zaraz zerwe z chłopakiem-siedze i rycze

Polecane posty

Gość smutnojakos

byłam z nim ponad poł roku, juz od miesiaca nam sie nie układało. tylko jak pomysle ze musze to wszystko zakonczyc to jakos mi tak smutno, chciałbym zeby to wszystko nam sie ułozyło ale to juz chyba niemozliwe:(

Gość xxxxxyyyyxxxxx
u mnie tak samo jak u ciebie.wczoraj sie z nim zas poklocilam i mowie mu ze chyba trzeba to zakonczyc... do tej pory sie nie odezwal,ale w sumie za nim nie placze tylko wkurzona na niego jestem....

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak nie masz pewnosci ze to co zrobisz bedzie dobre to tego nie rob! moze jeszcze sie ulozy. daj sobie jakis miesiac czasu jak bedzie dalej tak dupiato jak teraz to wtedy zerwij, ale nie mozesz wymagac zeby bylo ok jak ciagle sie klocicie. porozmawiajcie szczerze

A ja ostatnio odeszłam od swojego faceta, bo czułam , że nie da się po prostu tego skleić w całość. Tak niestety w życiu bywa, ale nie żałuję, mimo iż na początku ciężko, ale i ulgaaa jest. Wierzę, że coś lepszego na mnie czeka.. Więc życzę dużo siły i wytrwałości:)

Gość smutnojakos
tylko ze ja juz sama nie wiem co mam robic, on wogole nie pokazuje tego zeby mnie kochał i zeby mu zalezało a powaznie to juz nie raz rozmawialismy i miało sie zmienic, ale jakos nic sie nie zmieniło

Wiesz u mnie było tak samo: rozmowy, zapewnienia i kolejne podejście i kolejne... ale to człowieka męczy i zabija całe uczucie do drugiego człowieka np. coś takiego jak zaufanie, a bez tego ciężko