Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrfg

Zmusze syna by poszedl na studniowke!!!

Polecane posty

Gość grrfg

Moj syn odmawia pojscia na studniowke twierdzac ze towarzystwo tam nie bedzie dla niego. Powiedzialam mu ze guzik mnie to obchodzi i ze ma tam isc. A syn do mnie zebym sama sobie szla.

Gość kocichrupek24
Widocznie Twój syn to pipa i powiem Ci jaki jest najczęściej powód:) Boi się panny zaprosić, albo nie ma kogo wziąć ze sobą:) Znajdź mu jakąś partnerkę na studniówkę - córkę koleżanki, kuzynkę itd to pójdzie:)

Gość kocichrupek24
Beatka idź Ty jesteś ładna laska:D W okularach Ci ładnie:D Jakiś gość Cię zaprosi:D

Syn ma racje sama sobie idź jak taka mądra jesteś... Twierdzi że towarzystwo nie dla niego ? No to ma racje, po co ma się męczyć z jakimiś powalonymi ludźmi. Ja też nie byłam na studniówce bo zryte towarzystwo - no i co ? I nie żałuję tego. Jedyne co żałuję to to że nie zmieniłam szkoły ale to inna historia

Gość kocichrupek24
Kto chce zobaczyć jak wygląda Beatka???? Podeślę może linka do NK:D Beatka to urocza brunetka w okluarach:D

Gość grrfg
Po prostu w klasie go nie lubia, ma tam tylko dwoch kolegow. Ale to nic, moze isc sam a jak nie chce to zawsze moze poprosic kuzynke(corke mojego brata by z nim poszla). W koncu takie cos ma sie tylko raz w zyciu, za moich czasow nie bylo czegos takiego ze ktos nie idzie. Studniowka to najpiekniejsze wydarzenie w zyciu wszystkich maturzystow. Z reszta juz wychowawczyni ma do mnie oto pretensje ze moj syn nie integruje sie z klasa, nie wybierajac sie na ten bal.

nie wyrzadzaj synowi krzywdy!! co z Ciebie za matka, twoj syn jest dorosly i jak mowi ci ze to nie towarzystwo dla niego to moze ma racje, chcesz zeby go wciagneli np w problemy z policja? nie ryzykuj i twoj syn ma wolny wybor!

a wychowawczyny niech sie intresuje soba, twoj syn jest dorosly i ma prawo sam zdecydowac. jak sie z nimi nie lubi to po co ma sie meczyc, to by bylo przykre dla niego, naprawde odpusc. moze sie jeszcze zdecyduje bo to faktycznie piekne ale nic na sile ;)

w naszych czasach studniówka to popijawa i chęc pochwalenia sie przed znajomymi ile to sie kasy na siebie wydało no a nie kazdy zarania po kilka tysięcy na miesiać, w końcu trzeba jakos jeszcze wyżyć z tej kasy... prosze nie umieszczac tu żadnych linków do mojego profilu!!!!!!!

Gość ja chce zobaczc beatkę
szybko zapisz jej zdjecia,bo zaraz skasuje nk :classic_cool:

Gość grrfg
A potem ja wysluchuuje od wychowawczyni ze moj syn ani na dyskoteki szkolne nie idzie, ani na inne wycieczki reprezentowane przez szkole. Az mi glupio tego sluchac, teraz postanowilam ze moj syn musi na ta studniowke isc. Juz byly 3 awantury z tego powodu, bedzie i czwarta. Bedzie trzeba to zaplace nawet za jego studniowke bez jego wiedzy a jemu powiem po fakcie.

Gość kocichrupek24
Beatka daj spokój jak wkleję to zaraz znajdziemy Ci jakiego mana na studniówkę:D Ja bym z Tobą poszedł serio! A Ty droga autorko jesteś toksyczną matką. Twój syn to zwykła miękka faja i uważam, że jego problem to niedostosowanie. Jeśli ma iść sam to będzie pośmiewiskiem bo tylko ostatnie fujary przychodzą same. Mówię Ci na tym polega problem. Załatw mu panne nawet z agencji jak będzie trzeba niech się chłopak dowartościuje.

Gość kocichrupek24
Do dajcie maile swoje to wam podam linka do zdjęcia Beaty:D naprawde ładna dziewucha:D

Gość kocichrupek24
Beatko M. z miejscowości na Ż.:D Co się spinasz:D

Gość i wszyscy na NK polecieli
szperac :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość 997 delikatet und raritet 666
Jak sie zachowac nie umie to im studniówkę popsuje! Trzeżwe bydło będzie poloneza tańczyć, gdy lepszy jest freestyle! Albo bretgens!

Gość grrfg
Napisalam z kim moj syn moze isc na studniowke, z kuzynka. Dla mnie liczy sie to zeby poszedl i dopne swego, chocbym go miala tam na sile wyslac. Jak juz pisalam moj syn nie chodzi na dyskoteki, nawet na wesela nie lubi chodzic. Ale teraz sie nie wywinie od tego obowiazku.

ja na swojej studniówce byłam i to była najgorsza impreza na jakiej w zyciu byłam. :O Do dzis żałuje że tam poszłam

Gość kocichrupek24
Kurde kusi mnie, żeby przedstawić światu Beatę w pełnej krasie:d powieci wtedy czy poszlibyście z nią na studniówkę! co Wy na to?

Gość do kocichrupek
zwierzak2010@interia.pl ;) daj linka do jej profilu.

Gość beatko milabeako
ja tyz chce :) holholy67@gmail.com