Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khkhkhkhkh

Co sadzicie o tych kozaczkach???

Polecane posty

Gość khkhkhkhkh

http://www.voila.pl/383/3h96c/?1 Kupilam w tym roku, zdjecie moze nie wyrazne troche, nie wiem czy widac ale sa szare:) Chcialabym poznac wasze opinie. Hmm mi sie podobaja tylko chyba zbyt eleganckie jak dla mnie, mam 19 lat no ale co tam, kiedys trzeba spowazniec:D

Gość 26lat
totalne zwyklaki. idealne na nastolatkę ;)

Gość khkhkhkhkh
no tak zgadzam sie sa zwykle ale w sumie ja nie chcialam jakichs wydziwianych jak na dziwke;/

Gość khkhkhkhkh
tez takie zwykle, ladne tylko ze ja nie chcialam na szpilce bo jak bedzie slisko to jeszcze bym sie zabila:P

Gość cecil89
w porownaniu do butow autorki, te drugie nie sa zwykle.

Gość 26lat
ale zwyklaki to nie znaczy brzydkie. tylko mi się kojarzą ze stylem gimnazjalistek. ale są ok ;)

Gość ghjkhbm,mnbnm
Ja i tak głównie wożę doopę samochodem, do biegania po mieście mam sztyblety, ale jak rzeczywiście doczekamy się zimy stulecia, to chyba nabawię się w nich odmrożeń 3 stopnia i będę zadawać szyku w butach trekingowych :D

Gość 26lat
ja właśnie zadaję szyku w trekingach, bo kozaków nie trawię ;)

Gość ghjkhbm,mnbnm
Ja ubieram się na co dzień dość elegancko, zresztą praktyki nie pozwalają mi na coś innego ;) Ale czasem chętnie wyciągnęłabym z czeluści szafy glany i wielki sweter :classic_cool:

Gość khkhkhkhkh
kurde troche mi psujecie humorek tymi komentarzami;/ oczywisicie rozumiem ze kazdy ma inny gust ale widze ze moje buciki nie robia wrazenia;/ na nodze wygladaja duzo ladniej, ogolnie to teraz ciezko kupic jakies fajne kozaki;/

Gość 26lat
no cholernie trudno jest kupić fajne kozaki, dlatego polecam trekkingi :p sama się zastanawiam, kiedy w końcu jakiś but zawoła do mnie z półki "weź mnie weź", bo póki co odstraszają albo wyglądem, albo materiałem, albo ceną.

Gość ghjkhbm,mnbnm
Najważniejsze, by Tobie się podobały ;) Ja osobiście nie lubię ani takich średnich obcasów, ani tego koloru, marszczenia i klamry też mnie nie przekonują - ogólnie nie wybrałabym takich dla siebie. Ale myślę, że do rurek będą całkiem wporzo.

Gość 26lat
a zawołać musi, bo w tą zimę ze względu na charakter pracy w kozaki wskoczyć muszę :o

Gość ghjkhbm,mnbnm
Zresztą, co Wy gadacie? W sklepach jest pełno fantastycznych butów, gdybym miała więcej kasy, na ostatnich zakupach byłabym w stanie wybrać z 5 par dla siebie ;)

Gość 26lat
ej to znajdź mi jakieś ładne na allegro , ale na płaskim obcasie z prostą cholewką, czarne, ze skóry naturalnej do 250pln :p

Gość ghjkhbm,mnbnm
No to będzie problem, bo mnie się buty na płaskim obcasie nie podobają :D Ale takie czarne, proste, powinnaś znaleźć w większości stacjonarnych sklepów (a może się mylę?)...

Gość 26lat
ja też bym chciała szpile, ale się nie umiem w takich poruszać :p nie cierpię chodzić po sklepach, jestem w stanie zmusić się jedynie do allegro :p właśnie w stacjonarnych sklepach, do których zaglądnęłam "po drodze" drożyzna :o no cóż, trzeba będzie zainwestować w dobre samopoczucie ;)

Gość 26lat
chyba będę musiała urządzić konkurs na kafe na znalezienie mi ładnych kozaków i ładnych botków na jesień, ze szczegółowym opisem moich upodobań i uprzedzeń, bo ja nie mam głowy do zakupów butowo-ubraniowych, a tu dużo ludzi sie chyba nudzi :p

Gość khkhkhkhkh
Ja do konca sama nie wiem nigdy jakie bym chciala i tak samo bylo z kozakami:( jestem strasznie wybredna:( Wiem ze to mi sie maja podobac ale nienawidze jak komus sie nie podoba to co ja sobie kupie;/ dlatego tez zalozylam ten temat bo chce poznac opinie obcych osob na temat tych kozakow....takie opinie sa zawsze szczere

Gość ghjkhbm,mnbnm
A ile kosztowały? Wyglądają na nieskórzane i tanie :(

Gość khkhkhkhkh
No nie sa skorzane, dalam za nie 130 zlotych. Po pierwsze mi buty szybko sie znudza wiec szkoda wydawac kasy a po drugie tak jak pialam mam 19 lat, nie pracuje jeszcze takze poprostu mnie na wiecej nie stac narazie

Gość khkhkhkhkh
heh a tak poza tym to po czym mozna rozpoznac na zdjeciu czy sa skorzane czy nie?:D

Gość khkhkhkhkh
heh serio? a gdzie kupilas?