Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani mru mru

Dlaczego ludzie studiuja takie badziewne kierunki jak?

Polecane posty

Gość pani mru mru

Wokalistyka, Aktorstwo, Rezyseria, Fotografia, Dziennikarstwo, Kulturoznawstwo, Historia czy filologia polska, albo studia muzyczne, taneczne, piosenkarskie, czy studia psychologiczne lub pedagogiczne. Przeciez te kierunki nic nie daja. Aktorem, rezyserem, dziennikarzem moze byc kazdy podobnie kazdy moze wykonywac zawod skrzypka, piosenkarza, gitarzysty czy pianisty.

Gość hehe no tak, masz racje
przeciez kazdy moze byc nauczycielem, psychologiem, doradcą. :D

Gość kopcnito
A czemu tak trudno jest Ci to zrozumieć? I jak sobie wyobrażasz pedagoga, albo psychologa bez stiudów? A co do kierunków artystycznych, to po prostu są jeszcze na świecie ludzie z pasją, a takie studia dają niezły warsztat. Jak sobie wyobrażasz świat bez polonistów, historyków, muzyków ???? Twoim zdaniem wszyscy powinni być po marketinku, albo bankowości???? Kobito, ogarnij się :D

Gość lollipoppppopopo op o p
łałł a mi jakiś anonim doradził,że mogę zostać hrowcem w wielkiej międzynarodowej firmie bez moich studiów

Gość piersi rosną po terminie
dajże spokój popaprańcu, od dłuższego czasu uskuteczniasz nagonkę na te kierunki. co cię kurwa boli, że na żaden z nich się nie dostałaś? czy masz jakiś kompleks? :O

Gość pani mru mru
Polonista, historyk, pedagog, psycholog tutaj wystarczy dwuletni kurs. Podobnie jak z aktorem, rezyserem czy muzykiem. Wystarczy spojrzec na doda czy serialowych aktorow im zadne studia nie sa potrzebne.

Gość taaa niech bedzie tysiace
finansistow, bankowcow, ksiegowych i tym podobnych fascynujacych zawodow. musisz byc autorko niezwykle smutna nudna osobka. zal mi cie :(

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Tu nie chodzi o to jak ona wyobraża sobie pedagoga bez studiów, ale po co tyle tych pedagogów, a potem gadają żę bezrobotnych tyle

Gość Orbitkowanie bez cukru
Psycholog 2 letni kurs?! Kobieta opanuj sie! Jak sobie wyobrazasz psychologa bez studiow? I jak myslisz dlaczego te studia sa jednolite 5-letnie, a nie jak wiekszosc kierunkow 3 lata licencjat a potem 2 magisterka? Bo sa bardzo trudne!

Gość piersi rosną po terminie
no ale nie można umniejszać wartości jakiegoś kierunku tylko dlatego, że dużo osób go wybiera a potem nie mogą znaleźć pracy :O bez sensu to byłyby studia wyższe ze zdobienia paznokci a nie np malarstwo czy aktorstwo :O bo później, jak są naturszczyki, nie mówię, część z nich ma po prostu talent, ale to niewielu, a później musimy oglądać i słuchać gówna :O

Gość hitorynka12344556
panie mru mru - aleś Ty głupia baba - dwa lata na historie??? HAHAHAHAHHAH to sie uśmiałam - idz i spróbuj czy w dwa lata sie nauczysz :D:D:D:D co za bezmózgie laskie na tej kafeterii :D

Gość psiphi
Jakby tylu prywatnych uczelni nie otwierali to nie byloby przeladowania marnymi pedagogami, psychologami, kulturoznawcami, etc...

Bo istnieje coś takiego jak pasja, zainteresowania, pomysł na siebie. Idąc Twoim tropem należy studiować ekonomię, finanse czy marketing, nawet jeśli nienawidzi się matematyki (na przykład) i nie widzi siebie w tej branży ? Pewnie, nie ma to jak studiować coś , czego się nie lubi. To na pewno daje satysfakcję i poczucie spełnienia :P

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Ja się tylko zastanawiam po co studiować pedagogikę lub zarządzanie? Obecnie są to nieprzyszłościowe kierunki.

Gość jak ktoś jest zaradny i ma
znajomości to po każdym kierunku znajdzie prace!!! do kierunków artystycznych mimo wszystko potrzebny jest jeszcze talent.

Gość kopcnito
Masz jakiś problem Mru Mru?

Ale jak ktoś czuje powołanie do czegoś to co mu kurwa zrobisz? I ludzie z pasja sie wybiją z dziesiątków przecietniaków A po za tym, ja sama nawet gdy coś nie jest obowiązkowe to to i tak zrobię, jeśli mam coś robić w przyszłości porządnie to zrobię wszystko by być odpowiednio przygotowaną do tego

Gość Liliowaroza433333
Pedagogika jest przyszłościowym kierunkiem jeśli ktoś ma sprecyzowane plany. Brakuje przedszkoli, jest zapotrzebowanie na prywatne, coraz wiecej patologii, ktora trzeba zwalczac. Od sasrania jest pracy w poprawczakach, domach dziecka etc. Troche pomyslec wystarczy.

Gość ella90
Ja studiuje administrację, tzn. dopiero zaczęłam ;)

Gość asdfd
a co myślicie o wzornictwie?

Gość salamandrina
Jasne, studiujmy wszyscy marketing, zarządzanie, księgowość, rachunkowość, i inne towaroznawstwo! To są dopiero fakultety, kanoniczne wręcz, muszę sprawdzić, czy Mikołaj Kopernik się przypadkiem w tych kierunkach nie kształcił:) Jakim trzeba być pustakiem, by uważać humanistów, ludzi myślącach, z pasją, z zainteresowaniami za gorszych od "studentów" tych popierdółek, uwłaczających słowu "studia". 2-letni kurs na polonistę hahahaha! To właśnie te wszystkie głupoty da się ogarnąć na kursach, najlepiej w małych miastach, dla absolwentów techników mięsnych.

Gość 666 raritet 7777 delikatet 997
Za to kżady firmę, może otworzyć jak chce! Nawet ten co ma maturę kupioną lub naciąganą po znajomości, gdy rodzice piją z ciałem pedagogicznym! Z ogólniaka humanistycznego bydło aspołeczne w Polsce wychodzi, a kuratorium polskie się śmieje!

Gość przeczytalam wpis
i wiecej nie mam zamiaru.Widac ze autorka ma sie za niewiadomo co a co najlepsze nie ma uzdolnien w zadnym kierunku artystycznym bo gdyby miala nie zadawalaby takich durnych pytan.Otorz droga pani istnieja ludzie z pasja ktorzy chca ja rozwijac,uczys sie nowych rzeczy nie po to aby miec z tego kase tylko dla wlasnej satysfakcji bo im to sprawia przyjemnosc.Ja nie rozumiem po co studiowac ekonomie albo zarzadzanie jak wystarczy miec glowe na karku,zrobic kursik i otwierac biznes.