Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateoseven

chyba wybiore prostytutki zamiast tzn normalnych dziewczyn

Polecane posty

"[zgłoś do usunięcia] Stalingrad Lepiej stać na dnie, niż zaczęłem w nim tonąć. Kiedy człowiek ma wzlot i upadek, jesli zdarza mu się to kilka razy, dochodzi do wniosku, że szkoda nerwów, bo komórki nerwowe się nie regenerują" nie mozna byc nizej od.....dna;-) tak dochodzi do wnisoku ze szkoda nerwow - nastepnie sepi 150 zl na prostytutke od kt ucieka niemalze z placzem a potem na forum steka jak to nienawidzi polowy ludzkosci i jej zachowan;-)))

Nie jestem ideałem, wiem że mam więcej wad niż zalet - nie zaprzeczam, to fakt. Niestety nie wiem jak postrzegają mnie inni ludzie, najczęściej jako "ziomala". Prędzej wolałbym kastrację, niż intymny kontakt z facetem. Jestem marudą? W życiu marudzę tylko dwóm osobom i one doskonale wiedzą za co. Cóż, gdyby nie ten przeklęty trądzik, to może mógłbym żądać pół-Afrodyty, ale cóż, rzeki nie zawrócę.

NIE TRUJ JUZ;-))) nie widzisz jak cie postrzegaja bo tak jestes skoncentrowany na swoich nieszczesciach - przeciez ci napisalam uwazam, ze jestes zarozumialym maruda z negatywnym stosunkiem do otoczenia wiec ono ci odplaca tym samym!!!!!! czego jeszcze nie riozumiessz??????????????????????????????????????????????????

Mylisz się. W życiu normalnym nie mam okazuję tego podejścia do ludzi. Zresztą tak to może bywa. Ktoś musi mieć przejebane, żeby ktoś patrząc na niego cieszył się swoim szczęściem.

Gość mateoseven
mysle ze o stalingrad moze by ciekawy dokument nakrecic :)

Mam swoje zasady. Na przykład okazywałem jednej dziewczynie zainteresowanie, ale od jakiegoś czasu przestała się tym zainteresowaniem interesować, nie chciała się spotykać. Ale później się odezwała. Z racji tego, że obiecałem sobie iż nie jestem "psiapsiółką" z penisem i za lekceważenie odpowiem lekceważeniem, ignorowałem. I nie żałuje swojej decyzji.

stalingrad - po co ty to piszesz? jasne wierzymy ci - jestes super;-)))

Myślę, że mógłbym śmiało grać w Dniu Świta. Kondrat musiał udawać, ja bym nie musiał.

Gość mateoseven
ty co ty studiujesz stalingrad ?

stalingrad - idz do mamy i opowiedz jej o swoich problemach, ok? co mnie obchodzi jakas twoja dzieczyna nie-dziewczyna matesoeven - ten caly stalingrad nie lapie w ogole flirtu e necie - tego ze jest tylko przedmiotem dyskusji a nie jej podmiotem, nawet go troche lubie ;-)

Dzień Świra mam na co dzień, więc zagrałbym bardzo realistycznie. Podobnie zaczynam dzień. Od "kurwa mać" albo "ja pierdolę".

mateoseven - on studiuje pewnie ...stosunki....miedzyludzkie;-)))

Gość mateoseven
pewnie ŁÓdzkiej :)

Nie zdradzam miejsca studiów, ostatnio jak ktoś tutaj pytam odpowiadam, że Białystok, ale był już Gdańsk, Warszawa i Poznań.

Gość mateoseven
ty to nie tylko kobiet sie boisz ale wszytkiego

Gość mateoseven
gorsi nie trafiaja , a to z tym namierzaniem to jakas paranoja