Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meemkemkemke

Kolezanka studiuje dwa kierunki i narzeka.Wkurza mnie to.

Polecane posty

Gość meemkemkemke

Robi magisterskie z germanistyki i drugie magisterskie z ekonomi dwa zaoczne i non stop tylko slysze ze jej ciezko. Jest na obydwu kierunkach na magisterskich wiec mysle ze przesadza- bo na mgr to sie czlowiek opiernicza!! To tego nie pracuje tylko gdzies dorywczo a co ja mam powiedziec jak studiuje i pracuje????

to jej powiedz, że cie wkurza jej narzekanie jak jej tak trudno to niech z czegoś zre4zygnuję, a jak daje rade jak widac to niech przestanie narzekać i ten czas spożytkuje na coś pożyteczniejszego

kazdy sobie rzepke skrobie;-) nie lubie maruderow - ale daleka jestem od "oceniania" ktorej z was jest ciezej - to tak jak z bolem kazdy ma inny prog ty studiujesz i pracujesz bo taki jest twoj wybor - ktos bedzie tylko ogladal tv i narzekal ze jest zmeczony a ktos inny bedzie mial 2 prace i 4 kierunki studiow i bedzie zadowolony - wszystko to kwestia wyborow zyciowych natomiast zastanawia mnie dlaczego tak cie to irytuje ze kolezanka narzeka.... (tzn. nie musisz tego sluchac i powiedz jej to najlepiej wprost)