Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fabella

Nigdy nie ogladalam Wladcy Pierscieni ani Gwiezdnych Wojen :)

Polecane posty

Gość Kapitan Bomba!!!!!
i tak jesteś głupia i uboga emocjonalnie

Nie martw się, ja też nie oglądałam :D Btw. widzę, że masz bardzo dobry gust muzyczny, a tu na kafeterii to bardzo rzadko spotykane ;)

A dziekuje, dziekuje :) Ale jak tacie powiedzialam ze nigdy tego nie ogladalam to powiedzial ze on sie zastanawia czy ja napewno jestem jego córka... :D

Gość ja tez bo mnie nudzilo
zupelnie nie porywa mnie fikcja

Ja ogólnie uwielbiam fantasy szczególnie w literaturze, ale w filmach to już nie za bardzo niestety, rzadko kiedy coś mi się spodoba :P

Gość Kapitan Bomba!!!!!
Wszystkie takie same głupie satanistki!

Gość hnjhbujkgyu
dobry gust? eee burzuma i większości black i death popiertoleńców nie da się słuchać, to to samo jakbym zaczął walić garem o ścianę :O

Normalnie zostalam wysmiana przez wlasna rodzine... xD Ja ogólnie czytam glupie glupoty, w tej chwili koncze Stalingrad, po czym zabieram sie za Zaratustre. xD Jakos nie pociaga mnie fantasy.

Gość jak widze te wsztkie tricki
na filmie fantasy to smiac mi sie chce. No i nudzi mnie okropnie.

Gość Kapitan Bomba!!!!!
Laski a pokażecie cycki?

hnjhbujkgyu - znawca muzyki metalowej się odezwał :D :O Podaj w takim razie swoich ulubionych wykonwców, którzy z pewnością olśnią mnie swoją grą i głębokim przekazem piosenek :)

Gość Kapitan Bomba!!!!!
joe satriani, def leppard, thin lizzy, whitesnakes itp zatkao kakao? a ty nam tu z jakimś gównianym black metalem wyjeżdżasz lol

Jego ulubiona wokalistka to napewno Ryjana! :D Albo jakas inna Bijonse :D

Gość Kapitan Bomba!!!!!
A to prawda że black metalu słuchają tylko pedały i ćpunki co się poszczają za paczkę fajek?

Nie prawda, bo ja nie pale :) A jedyna dobra muzyka z tamtej listy to thin lizzy :P

Gość hnjhbujkgyu
dziecko drogie, metallici, slayery i inne wymiatacze to ja w podstawówce wszystkie(dotychczasowe) płyty miałem przesłuchane, więc wiem co mówię

Kapitan Bomba!!!!! - Ech... nie mam zamiaru wdawać się z Tobą w głębszą dyskusję, bo widzę, że zachowujesz się jak prymitywny homo erectus i natura poskąpiła Ci jakichkolwiek resztek rozumu :D 🖐️

Gość hnjhbujkgyu
prawda jest taka, że to mhhroczny lans i nic więcej, naszywki, kostki, glany, i im jakiś zespół bardziej przypomina dźwięk wiertarki, piły mechanicznej, zsuwania zardzewiałego wiadra po schodach itd. tym bardziej jest cool, ale z tego się wyrasta, później większość zostaje przy 'zwykłym' metalu, hard roku itd. sami zresztą najmroczniejsi z najmroczniejszych 'blakmetalowców' przyznają, że oni tego 'nie słuchają'(bo tego nie da się słuchać)ale puszczają w domach na cały regulator tylko po to by zrobić chaos, pokazywać 'satany' i kręcić łbem z tłustymi, nieuczesanymi kudłami

No to sobie wlacz 'Transilvanian Hunger' Darkthrone'a :) Co mnie urzeklo w tym wlasnie utworze? MELODIA! :)

Gość hnjhbujkgyu
owszem, są i tu kawałki bardziej melodyjne, klimatyczne i nastrojowe, ale generalnie im ciężej tym większe dno

Zalezy co sie komu podoba. Ja znajduje piekno w czyms co piekne nie jest... przynajmniej na 'pierwszy rzut oka'.

Gość toska w zielonych majtkach_
o! wkońcu ciekawe temate :classic_cool:, też nie oglądałam gwiezdnych wojen i mi z tym dobrze :P a tak wogóle to możesz polecić mi właśnie jakieś utwory z zakresu black lub death, ale takie właśnie bardziej 'wpadające w ucho'?