Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miałem dziś sen o byłej

Miałem dziś sen o byłej, która odeszła ode mnie co może coś znaczyć ?

Polecane posty

Miałem dziś taki sen o byłej dziewczynie, którą kochałem bardzo i która odeszła ode mnie. Co może on znaczyć ? Zna ktoś się na tym ? Jechaliśmy autobusem, patrzyliśmy na siebie trochę, chyba o czymś rozmawialiśmy, Ona siedziała , a ja stałem nad Nią. Chyba o czymś rozmawialiśmy. W pewnym momencie popłakała się i przytuliła do mnie mocno. Ja wysiadłem na nastęnym przystanku. Obejrzałem się w stronę autobusu i patrzyłem na Nią, a Ona wstała z miejsca i przechodząc w inne miejsce w autobusie, obejrzała się też za mną swoimi oczami czerwonymi od łez i spojrzeliśmy sobie w oczy. Później chyba poszła w inne miejsce w autobusie bo sen się zakończył i nie wiem co było dalej.

Gość senna-ona
a dlaczego sniles o bylej, jestes teraz sam?

Gość o matkooooooooo
to znaczy zebys nie cpal wiecej

"Ona wstała z miejsca i przechodząc w inne miejsce w autobusie, obejrzała się też za mną swoimi oczami czerwonymi od łez" to znaczy ze ktos ropylil gaz pieprzowy w autobusie zglos sie do PiS bo to moze byc przepowiednia dotyczaca kolejnego ataku

Gość gfgfgfgfgf
to oznacza że wciąż kochasz byłą

Gość lustrzane odbicie
To tylko echo wspomnień i siła więzi jaką stworzyłeś. Też tak miałem, ale te sny mnie dobijały, więc się psychicznie przed nimi broniłem. Włączyłem blokadę i już nie śnię, bo to tylko rozwala a nie reaktywuje związku

Gość nie macie szans na bycie razem
?

Gość nie wkrecaj sobie takich
przysnilo ci sie rozstanie z byla, bo sie z nia rozstales. I tak samo ona, jak i fakt rozstania pozostal i pozostanie w twojej pamieci. nic wiecej. A jak chcesz sie nakrecac, to doszukuj sie w tym znaczenia.

Nasze rozstanie nie wyglądało w ten sposób dlatego to mnie dziwi. Rozstanie na odległość było.

naprawde cie to az tak dziwi? Czy wszystko inne co ci sie sni, zawsze wyglada tak samo racjonalnie jak w rzeczywistosci? Chyba nie.

Nie tyle dziwi co kiedyś słyszałem o tym znaczeniu czy tłumaczeniu snów i chciałem wiedzieć czy to taki żart czy sny można jakoś tłumaczyć ?

Ale akurat to, że choć na chwilę ją mogłem zobaczyć we śnie było ... miłe :) We śnie była w porządku.

no tak, sa osoby ktore zajmuja sie interpretowaniem snow, czasem nawet za pieniadze :) I od ciebie zalezy czy w to wierzysz czy nie. A przewaznie wierza te osoby, ktore bardzo chca zeby te sny cos oznaczaly i mialy znaczenie dla ich przyszlosci......A sen to tak samo jak kupa. Wychodzi to, co wczesniej wsadziles, tylko troche inaczej wyglada.....Slyszales kiedys o interpretowaniu formacji kalowej????

i na takiej samej zasadzie, sen ma takie znaczenie na przyszlosc jak kupa. Czyli GOWNO!!!

Gość zapytaj Freuda
:-)