Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dtjfjkykgykfjtfjt

CZY WEDŁUG TE WLOSY SA CIENKIE? ZDJECIE

Polecane posty

Gość dtjfjkykgykfjtfjt

na górze są zawsze tak przyklapnięte, czy według was są cienkie? Mysliscie, ze beda gestsze jezeli zetne je na prosto, beda bez zadnego cieniowania ??

Gość Ja tezzzz
No a gdzie te zdjecie!

Gość Ja tezzzz
mozesz co najwyzej podciac koncowki... No i moze kolor jakis ladniejszy bo tak ogólnie to ładne włoski.

Gość dtjfjkykgykfjtfjt
to napisze jeszcze raz, bo to szybko pisałam :P Jak byłam mała miałam dość grube włosy, potem wycieniowałam i zrobiły się to takie "patyczki", "strąki", zaczelam brać tabletki, lepiej sie odzywiac i włosy zgęściały, ale dalej myśle, że są cieniutkie, na górze często są przyklapniete i mało ich jest. Czy wedlug was te włosy na zdjeciu są cienkie? Są one pocieniowane, ale moim zdaniem proste (bez cieniowania) przy cienkich włosach stają się gęstsze, czy to prawda?

Gość dtjfjkykgykfjtfjt
ja narazie chce dojsc do swojego koloru, zresztą widać wielkie odrosty na głowie:) i chce sciac na prosto wlasnie, zeby byly niepocieniowane, a jezeli nie bedzie mi sie podobac to bardzo lekko pocieniowac , bo mam uraz po dużym cieniowaniu :o

Gość Indra87
Fajnie, normalne wlosy, nie grube i nie cienkie, ladnie obciete, tylko ta srodkowa warstwa jakas rozjasniona i widac odrosty. Zrób cos z kolorem i bedzie miodzio.

Gość dtjfjkykgykfjtfjt
ten "rozjasniony srodek" nie jest rozjasniony:P poprostu farba mi zeszła tak jakoś dziwnie i teraz jest jakiś blond w tym miejscu, niestety musze sie pomeczyc jeszcze troche , bo juz nie chce farbowac wlosow:)

Gość a co to za pytanie?.???
"czy wedlug te wlosy sa cienkie?" Przeciez chyba sama wiesz najlepiej czy masz wlosy cienkie czy grube. Nas to mozesz co najwyzej zapytac czy wedlug nas te wlosy sa ladne. No chyba ze chodzilo ci o "cienkie" w znaczeniu "nieladne". Ze zdjecia wygladaja na cienkie raczej. I wiadomo, ze cienkie wlosy beda sie lepiej ukladaly jak sa krotsze, bo przy glowie, takie dlugie wlosy beda przylegaly plasko do skory, a na dlugosci beda sie puszyc, falowac, wiec wrazenie ogolne bedzie takie, ze z gory malo i plasko a im nizej tym wiekszy balagan. Zamiast od razu scinac, moze sproboj jakichs kosmetykow do zwiakszania objetosci, susz glowa na dol. Moze bedzie leipej.

Gość najpiekniejszaaaaaaaaaaa
masz naprawde bardzo ladnewlosy , mozesz ewentualknie troszke podciac koncowki i tyle , uwazam ze nie sa cienkie, wrecz przeciwnie

Gość dtjfjkykgykfjtfjt
uzywam szamponow zwiekszajacych objetosc i susze glowa w dol, nie chce zabardzo obciazac glowy kosmetykami, bo potem jest jeszcze gorzej

Gość ja chce jaaaaaaaaa
ladne masz wlosy

Gość stratatat
mam włosy ciut krótsze, ciut pocieniowane. Ze wzgledu na to że są długie i ciężkie to ciłą rzeczy na czubku sa oklapnięte. Ja zauwazyłam że jak cieniuje włosy to po fryzjerze sa ok, ale po myciu w domu sa tragiczne i na pewno cieńsze i jest ich mniej. Ja bym ich na pewno nie chlasneła na prosto. Masz ładne włosy, kolor tragiczny, ale rozumiem że schodzi ci farba.

Gość kozibonk
mam bardzo podobne wlosy- wg mnie to nie powinnas ich scinac na prosto ,bo one nie bede sie ladnie ukladac wtedy,chyba ze bedziesz uzywac prostownice. dlatego najlepiej miec lekko pocieniowane....... a cienkie nie sa i wygalda jakbys miala ich duzo. a jezeli sa przyklapniete na gorze ,to widcoznie taka twoja ;;uroda;; ( tez tak mam) , poza tym im dluzsze wlosy tym ciezsze, mozesz ''wierzchnia ''warstwe obicic dosyc drastycznie to wtedy bede lekko odstawac....

Gość kozibonk
tak jak ttuaj: http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://www.bestfashiontrends.info/all_images/long-hairstyle-1.jpg&imgrefurl=http://www.kristallstroy.info/%3Fpage%3D125%26/2010-2011-long-hairstyles-trends&usg=__plWTVR4o3TEWKCnFvsk_RN2h4i4=&h=400&w=272&sz=21&hl=en&start=120&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=xH3ge9IebYSanM:&tbnh=124&tbnw=84&prev=/images%3Fq%3Dlong%2Bstraight%2Bhair%26start%3D100%26um%3D1%26hl%3Den%26safe%3Dactive%26sa%3DN%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1

Gość paerka231690000000
nie

Gość stratbnanlk
zlkwiduj te siepy na koncach i bedzie lepiej. sa normalne. ani nie geste ani grube, ale na pewno nie cienkie. tylko beznadziejnie sciete. nie wina cieniowania samegow sobie, a zlego wycieniowania i kiepskiej fryzjerki. dobrym cieciem mozna zrobic wszystkoz wlosami, nadac im objetosci, sprawic,by wydawaly sie grubsze. nie rezygnuj z cieniownia, bo masz wlosy ani nie krecone, ani proste, wiec takie naturalne, wszystkie rowne beda brzydkie i bedzie ich mniej. ale tak drastyczne cieniowanie koniecznie sobie odpusc. wyrzedza wlosy.

Gość oil
stratbnanlk dobrze mówi, nie obcinaj na prosto, to jeszcze bardziej odejmie im objętości. Zainwestuj w dobrego fryzjera, który nie zostawi takich miotełek na końcówkach. Może poproś o stopniowanie zamiast cieniowania.

Gość dtjfjkykgykfjtfjt
dziekuje :)