Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrzydUla0987

Proszę nie śmiejcie sie, ale...

Polecane posty

Gość BrzydUla0987

Mam 15 lat i nigdy nie miałam chłopaka.. Prawie wszystkie moje koleżanki mają swoich chlopaków, są szczęśliwe.. Tylko nie ja.. Do tej pory nigdy się tym nie przejmowałam ale teraz zaczeło mi to jakoś doskwierać.. Bo ja mam dość niską samoocenę i nie wyobrażam sobie ze kiedys bede miała chłopaka.. Jakos to dla mnie takie nierealne, te chłopak byłby taki nieszczęśliwy.. Jestem taka nudna..

Gość straaaachliwa
ee... ja tez nie mialam :)) A teraz nie moge sie opedzic a te co mialy chlopakow to albo w ciaze szybko zaszly albo za pierwszego lepszego za maz wyszly :/

Gość dddaaaa
Słuchaj... jak bylam w twoim wieku, to też nie miałam chłopaków, z tego względu, że jakoś mnie to nie kręciło za bardzo, ale dwa lata póxniej - no może 1,5, miałam juz faceta z którym byłam w związku ponad 4 lata:) To samo przyjdzie, nie przejmuj się, przyjdzie odpowiednia chwila

Gość chyba skoczę
weź nie pierdol, powody do zmartwień będziesz miała kiedy będziesz w moim położeniu - 22 lata i zero perspektyw na związki :o :o

Gość BrzydUla0987
Skoro tak mówicie.. Chociaz trudno mi w to uwierzyc..

Gość Beatkowiec
Ja też nie mam chłopaka i bardzo dobrze

Gość dfjgncgf
dziecko drogie całe życie przed tobą...ja znalazłam chłopaka dopiero w wieku 20 lat, wcześniej nikogo odpowiedniego nie spotkałam, taki los:P czy będziesz dla niego nudna to też trudno powiedzieć, może on będzie jeszcze nudniejszy i to ty będziesz w tym związku mniej szczęśliwa...nie ma co gdybać, taki problem to nie problem...dorośniesz to dopiero zobaczysz jakie złośliwe potrafi być życie

Gość Beatrycze12345678910
wtf? Dziecko opanuj sie

Gość major grad
to jest poważny problem ja mam już 45 lat i także nie mam chłopaka i nigdy nie miałem :(

Gość jnkvujfdMYSZKA22hoyluihg
ja w wieku 15 lat nie myslalam o chlopaku. bylam zze tak powiem " brzydkim kaczątkiem" a kiedy poszłam do średniej szkoły to zmienilo sie towarzystwo zaczelam sie inaczej ubierac zmienilam kolor wlosow i ogolnie styl. i do dzis dnia nie moge sie opedzic a mam 20 lat :) i chlopaka od roku:):)