Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogodanka

Mąż zdradził mnie na Białorusi.!!!!!

Polecane posty

Stalingrad => Azjatki? Może. Ale wyłączając Koreanki i Japonki. Muzułmanki? Dają dupy, aż trzeszczy. Literalnie. Nie każdą stać na łatanie cnoty.

Jelenia, dzieki któremu Polka może zostać poddaną królowej Elżbiety. Mówię o statystyce. Założę się, że statystyczna Polka daje więcej dupy niż statystyczna muzułmanka bądź Azjatka, nawet Japonka czy Koreanka.

Polki szukają Jelenia po to, żeby jakoś przetrwać w kraju królowej. A często żenią się dla świętego spokoju i obywatelstwa. Może wyjątkiem są Murzyni, bo podobno Polki są z nimi dla jednego. Ale zawsze zastanawia mnie to, co Polki ciągnie do Arabów i Pakistańczyków?

Gość zono , jestes klamczucha
pisalas, ze jeszcze slubu nie masz.Dopiero w planach ten slub jest.

no pisze dlatego "maz" w cudzyslowie. ale nie martw sie - jestem zorientowana w sprawach obywatelstwa. slub nie daje ci obywatelstwa. zreszta moge juz od roku aplikowac bo jestem w uk juz dluzszy czas, tylko ze to obywatelstwo tak naprawde to do niczego nie jest mi potrzebne..

Stalingrad - ty nawet nie uprawiasz seksu wiec po co zabierasz glos w dyskusji o kt nie masz pojecia a kt jednym z elementow jest seksualnosc wlasnie??;-))) " Polki szukają Jelenia po to, żeby jakoś przetrwać w kraju królowej" albo ty sie obraczasz w towarzystwie w kt sa nienajlepsze wzory spoleczne albo nasluchales sie bajek - mowisz jak przekupa z bazaru kedna pani powiedziala drugiej pani;-)))) rozne sa polki w uk, tak jak w pl - jak laski dobrze zarabiaja to po co im jelen;-))))))) bo rozumiem ze do tego zmierza twoja jakze dzieciinna dyskusja;-)) "A często żenią się dla świętego spokoju i obywatelstwa" polki nie moga sie ozenic - jedynie wyjsc za maz;-)) "Może wyjątkiem są Murzyni, bo podobno Polki są z nimi dla jedneg" podobno to.......ufoludki sa zielone;-)))) "Ale zawsze zastanawia mnie to, co Polki ciągnie do Arabów i Pakistańczyków?" nidgy nie zgadniesz bo twoj umysl jest za ciasny.... arabowie i pakisatnczycy sa tez rozni - ani gorsi ani lepsi od polaczkow wszelkiej masci;-)) rownie dobrze mozna by zadac pytanie co polkiciagnie do polakow (poza wspolnym jezykiem;-)

zono - nawet nie wchodz w polemike ;-))) zaraz ci ktos powie ze wszystko zmyslilas;-))))))) no boi z "mezem" to tylko dla obywatelstwa - przeciez to nie jest fajny facet na pewno - boze co za ludzie - maja kompleksy wciaz zywe rodem z lat 80-tych - a coz tak urzekajacego jest w brytyjskim paszporcie zeby sikac po nogacg, hm??;-))))))))))))))))))

Byłem w Anglii, ale nie miałem za dużo czasu na podziwianie realiów, bo zapierdalałem jak dziki wół. Jednak byli tam jacyś Anglicy i co nieco żartowali. Mówili oczywiście, że Polki to fajne laski, ale łatwe jak Angielki. Może są nieprzyzwyczajeni, ponieważ zazwyczaj przed Polakami do Anglii przybywali przybysze z krajów muzułmańskich i Indii (plus murzyni, z których część to muzułmanie).

Oczywiście są chyba również Arabki-chrześcijanki. Ale to chyba procent na ogół Arabów.

Stalingrad - zmien otoczenie to i perspektywa ci sie .... rozciagnie;-) "Byłem w Anglii, ale nie miałem za dużo czasu na podziwianie realiów, bo zapie**alałem jak dziki wół" to zes pojechal - a jak BYLES W ANGLII (wow!) to zwracam honor;-))))))) "Jednak byli tam jacyś Anglicy " tak to juz bywa ze jak czlek do anglii pojedzie to moze i jakichs anglikow tam spotka;-)))))))) "Mówili oczywiście, że Polki to fajne laski, ale łatwe jak Angielki" pamietaj ze latwa to jest komplemet nawet jesli w twojej glowce rodem z katolickiej polski to sie nie zmiesci;-)) poza tym o kazdej nacji , zwlaszcza w rozmowie z jej przedstawicielem, mowi sie ze kobiety tej nacji sa przepiekne i cudowne;-))))))) "Może są nieprzyzwyczajeni, ponieważ zazwyczaj przed Polakami do Anglii przybywali przybysze z krajów muzułmańskich i Indii (plus murzyni, z których część to muzułmanie)" biedni ci anglicy - moze nie sa przyzwyczajeni ;-))))))))) niech sie przywaczajaja zatem - napisz do krolowej jakby sami z siebie nie chcieli sie przyzwyczajac naprawde z murzynow czesc to muzulmanie???? zapewne nie wylapiesz aluzji wiec ci powiem to pytanie retoryczne - znaczy sie NIE ODPOWIADAJ NA NIEE!!!! ;-)))))))))))))))))))))) "

Zona -mi sie wydaje ze to jest zwiazane z tym ze anglicy cenia sobie inne awrtosci i dobrze wiedza ze w przyapdku kobiet o takich korzeniach religijnych bzykanko jest prawdopodbnie out of reach;-))) zobacz na odwrotnosc - np obywatelki uk i przedstawiciele podobnych systemow religijnych (chodzi mi o odwrotna konfiguracje;-))

Nie zmienia to faktu, że za 50 lat Wielka Brytania będzie porządnym krajem, a kobiety będą biegać w chustach. A wszystko dzięki nowoczesnej i tolerancyjnej lewicy.

ror --> jestem tutaj na tyle dlugo zeby stwierdzic ze niestety ale anglicy maja gleboko zakorzeniony rasizm, oczywiscie nie przynaja sie do tego otwarcie, ale dla nich wstydem jest wiazac sie z czarnoskora kobieta - albo jeszcze gorzej - ciemnoskora mieszkanka azji. i ten wstyd sprawia, ze rzadko ktory nawet chcialby taka przeleciec, bo po prostu nie sa dla nich atrakcyjne.

Zona w pelnio zgoda - ale jak to wyglada gdyby plcie zamienic - hm?? stalingrad - ty oprocz prostyturtek to tez masz fobie z mulmanami - nie kazdy tak banicznie sie boi islamu jak ty - nie ktorzy boja sie bardziej katolickich sutannikow;-)))))

Zobaczymy. We Francji robi się mały cyrk z muzułmnami, Niemcy i Wielka Brytania jeszcze się trzymają. Nie mam nic do Murzynów (chociaż podobno pracowici nie są), Ukraińców czy Hindusów, ale muzułmanie żądają dostoswania się społeczeństwa do nich, a nie odwrotnie. Biały facet to mimo wszystko rasista. To faceci prowadzili wojny i to oni mieli taką dumę i butę narodową. Oczywiście były wyjątki, na przykład Niemcy z Rosjanami walczyli tak okrutnie i krwawo, że w Armii Czerwonej sporo kobiet było tam na ochotnika. Też ten Anglik coś mówił na temat murzynek, że jakby mu dopłacali nie dotknąłby takiej. Ale o Hinduskach nic krytycznego nie mówił.

"[zgłoś do usunięcia] Stalingrad Zobaczymy. We Francji robi się mały cyrk z muzułmnami, Niemcy i Wielka Brytania jeszcze się trzymaj" nie kazdy widzi zagrozenie w islamie;-) katolicy tez zadaja dostosowania sie spoleczenstwa do nich - patrz na konserwatywna nadal oficjalnie polske i np. debate o aborcji wychodzi z blednego zalozenia ze europa jest nadal bardziej chrzescijanska ;-)))))) i znowu wychodzi ta twoja dziecinnosc "Nie mam nic do Murzynów (chociaż podobno pracowici nie są)" i bardzo dobrze, pracowitosc nie zawsze bywa zaleta moze - u katolikow co najwyzej;-))) "Biały facet to mimo wszystko rasista" i dlatego ty pozostaniesz prawiczkiem do konca zycia - bo twoje sady sa generalne, skrajne, przewidywalne i czarno-biale , nie wspominajac o naiwnosci 15-latka (jesli tyle masz lat to jeszcze widze nadzieje po okresie buntu nastoletniego - jesli wiecej to bedzie ciz kazdym rokiem zycia tylko gorzej;-)) "Też ten Anglik coś mówił na temat murzynek, że jakby mu dopłacali nie dotknąłby takiej" na penow to co powiedzial jeden anglik ma zastosowanie do calej popoulacji;-)))))))) "Ale o Hinduskach nic krytycznego nie mówił" moze jednak byl gejem ?;-)))

Ja widzę zagrożenia w islamie. Zauważ na to, co w Egipcie 90% muzułmanów wyprawia z 10% chrześcijan. A w Europie każda krytyczna uwaga na temat 10% mniejszości muzułmanów to "rasizm". Znam tylko 3 normalne muzułmańskie (bez dawnego ZSRR i Europy) - Liban, Turcja, Maroko. Reszta sobie gwizda z prawa do własnej religii. W Polsce większość Polaków nie chciała aborcji, dlatego w 1993 zmieniono ustawę (gdyby było inaczej nikt by tego nie zmieniał). Nie neguję tego, że kraje katolickie raczej są biedniejsze od protestanckich, ale są wyjątki. W Niemczech najbogatsze landy są katolickie, Irlandia jest bogatsza od Wielkiej Brytanii, więc to nie jest reguła. A co do Murzynów, to prawda, nie są tacy efektywni jak Biali, co zapewne wynika z gorszego dostępu do edukacji w Afryce. Nie wiem, ale też zauważam coś takiego, że biali mężczyźni nie lubią tak egzotyki jak białe panie. Pewnie duże znaczenie ma religia muzułmańska na temat związków.

"[zgłoś do usunięcia] Stalingrad Ja widzę zagrożenia w islamie" alez ty widzisz we wszystkim zagrozenie - co z tego??? pkt widzenia zalezy od pkt siedzenia - a tego co piszesz wnisokuje ze nie masz duzej wiedzy (wiedzisz za duzo zacsu noacmi na kafe spedzasz;-) ty poslugujesz sie takimi slogano-banalami - pt "murzyni nie maja dostepu do edukavcj nawet ci do glowy nie przejdzie ze biali nie sa dla nich wzorem i sie nie scigaja z nimi (upraszczam - mam na mysli mieszkancow afryki a nie rase) - pomijasz zipelnie sfere obyczajowosci i kultury - widac ze malo wiesz o swiecie i pewnie nie podrozowales (poza anglia - ale nie chodzi mi o podroze na zmywak;-) ty myslisz ze europa i eyropejczycy sa pepkiem swiata - moze dla ciuebie stanowia jakis tam pkt odniesienia ale z pkt widzenia innych kontynentow i ich mieszkanocow niekonicznie - celowo pomijam tu kwestie biedy i rozwoju gosp poszczegolnych panstw "W Polsce większość Polaków nie chciała aborcji, dlatego w 1993 zmieniono ustawę (gdyby było inaczej nikt by tego nie zmieniał)" oki - teraz by to nie przeszlo - bo pokolenie moherowych beretow szczesliwie odchodzi do archiwum;-)) chociaz katoliccy sutannicy dalej sa dobrze umocowani "Nie neguję tego, że kraje katolickie raczej są biedniejsze od protestanckich, ale są wyjątki. W Niemczech najbogatsze landy są katolickie, Irlandia jest bogatsza od Wielkiej Brytanii, więc to nie jest reguła." nie ma czegos takiego jak kraj bogatszy - musialbys tu wyszczegolnic ocveniane jryteria "Nie wiem, ale też zauważam coś takiego, że biali mężczyźni nie lubią tak egzotyki jak białe panie" moze ci na zmywaku nie lubia;-))))))) spojrz na tajlandie a potem porozmawiamy o tym czy biali mezczyzni lubia egzotyke;-))))

Uwierz mi, że od pewnej nocy, po której podsumowałem swoje życie, tyle siedzę na cafe. Ale uważam, że jednym z plusów bycia trądzikowym wyrzutkiem było rozszerzanie wiedzy - czysto z nudów. Mam dużą wiedzę o islamie, demografii i historii, żeby nie widzieć, co się dzieję. Dlatego o tym mówię - Murzynom wygodniej się żyję na socjalu. Po się uczyć, jak ktoś będzie ich utrzymywał. A nikt się nie będzie uczył po to, żeby pracować na Czarnym Lądzie (ewentualnie RPA?). Jeśli chodzi o podróże, to tylko kawałek Europy, dosłownie kilka krajów. Europa i Europejczycy to pępek świata. Gonią nas jeszcze Azjaci, ale mimo wszystko to Europa jest najważniejsza na świecie (wliczam Amerykę pod Europę). Niby nie przeszło, ale poza SLD nikt tego tematu nie chce ruszać. Kiedy SLD było na tronie, też tego nie ruszało. Ale zgadzam się - aborcja w Polsce to kwestia czasu. Chyba, że naród się nawróci, w co raczej wątpie. Bogatszy kraj definiuje jak większe PKB na jednego mieszkańca. Nie mówimy o Azjatkach - mówimy o "ciemnych" i "ciemniejszych".

"Stalingrad Uwierz mi, że od pewnej nocy, po której podsumowałem swoje życie, tyle siedzę na cafe" nie wierze - niestety - wnosze po tym co czytam - nie wykluczam ze sie tym interesujesz ale wiedzy ci brak;( ale to nadrobienia - masz ograniczony ......hm....horyzont myslowy - wiec moze to nie kwestia samej wiedzy "Dlatego o tym mówię - Murzynom wygodniej się żyję na socjalu" ktorym muszynom? masajom? czy czarnoskorym opbywatelom londynu?? czy moich sasiadow? i o jakim socjalu mowimy - o swiadczeniach ktore oferuje rzad wielkiej brytanii czy moze o tych skromniejszych w polsce? nie da sie "dyskutowac" sloganami...;( " A nikt się nie będzie uczył po to, żeby pracować na Czarnym Lądzie (ewentualnie RPA?)" tu akurat brak ci wiedzy to potarz co sie dzieje na linii portugalia - angola - i jak mlodzi obywatele angolii po studiach chetnie wracaja do angolii wlasnie - bo tamnp. sektor bankowy sie rozwija poidczas gdy w portugalii stagnacja - to tylko jeden z wielu przykladow kt przeczy wyglaszanym przez ciebie frazesom. to jest wlasnie przyklad odwrotnej tendencji o tego o czym mowisz (wpoadlo mi to w rece - ta informacja - chyba w ktorejs z gazetek finansowych w samolocie - odsylam bojdajze do financial times celem zglebienia tematu) "Jeśli chodzi o podróże, to tylko kawałek Europy, dosłownie kilka krajów" czyli nie masz pojecia o zyciu w innych kulturach , a w zasadzie cywilizacji - podruzuj wiec poki mlodosc daje ci sily;-)) "Europa i Europejczycy to pępek świata" kochannenki - tak samo jak radom jest centrum kulturowo-rozrywkowym;-))))))))) "Gonią nas jeszcze Azjaci, ale mimo wszystko to Europa jest najważniejsza na świecie (wliczam Amerykę pod Europę)" nas? zdefiniuj prosze kogo masz na mysli - nas bialych, nas kobiety czy nas mlodziez np??;-)))) mozesz sobie nawet kutno podciagac pod poznan;-))) "Niby nie przeszło, ale poza SLD nikt tego tematu nie chce ruszać" ktorego tematu? "Kiedy SLD było na tronie, też tego nie ruszało. Ale zgadzam się - aborcja w Polsce to kwestia czasu. Chyba, że naród się nawróci, w co raczej wątpie" boze chron nas przed "nawroceniem narodu" ;-))))) przypominam ze aborcja jest legalna w pl - natomaist trzeba sie wyspowiedac z tzw. okolicznosci;-))))) "Bogatszy kraj definiuje jak większe PKB na jednego mieszkańca" no prznajmniej jeden konkret - pamietaj jednak ze jak porownasz np. PKB kuwejtu i niemiec to mozesz sie rozczarowac - waskotorowosc - rowniez w gospodarce ;-) nie poplaca "Nie mówimy o Azjatkach - mówimy o "ciemnych" i "ciemniejszych""" ciemnych i ciemniejszych?????hahahahahahahaah;-))))) dobrze ze nie o grubych i otyluch;-))) wracaj kochanenki do ksiazek - z zyciem osobistym ci nie idzie a i z nauka kiepskawo. przestan probowac wzbudzac moje wspolczucie;/ poprz. | 1 2 Odpowiedz na ten temat

Naprawdę na tym forum jestem mniej więcej od września. Nie bądź taka jak komuniści, że jak myślę inaczej to tylko wynik niewiedzy bądź złego rozumowania, swoje przeanalizowałem. Anglik z którym rozmawiałem, oskarżał Murzynów i Arabów o życie na koszt państwa z powodu "dziecioróbstwa". Wytłumacz mi więc, dlaczego Portugalczycy nie jadą do Angoli? Założe się, że więcej ludzi z Angoli zostaje w Portugalii niż wraca z powrotem. Nie wiem, jak znajdę czas i fundusze to może trochę pozwiedzam. Sądzę, że Poznaniem i Warszawą świata jest Europa i Ameryka Północna. Bodajże tylko w Chile aborcja jest całkowicie zabroniona. Mi chodzi tylko o liberalizację na zasadzie "bo jestem taka głupia, że się zabezpieczać nie potrafię". PKB Niemiec i Kuwejtu różni się tym, że Niemcy produkują, a Kuwejt korzysta z dobrodziejstw ropy (może teraz nie, ale potęgę na niej zbudował) Mówię o Murzynach i "Ciapatych". Zaniedbałem czytanie. Teraz zajmują mnie kwestie techniczne, a nie polityczne, dlatego nie czytam.

"[ Nie bądź taka jak komuniści, że jak myślę inaczej to tylko wynik niewiedzy bądź złego rozumowania, swoje przeanalizowałem" zaczynasz? koncza sie argumenty to uciekasz w wycieczki personalne??;-) a fe! "Anglik z którym rozmawiałem, oskarżał Murzynów i Arabów o życie na koszt państwa z powodu "dziecioróbstwa"" Ty naprawde nie myslsiz - napisz jeszcze sto tysiecy razy co jakis anglik ci naopowiadal - co to kogo obchodzi? bidulku tys tak naiwny ze az lezka mi sie w oku kreci;-))) "Wytłumacz mi więc, dlaczego Portugalczycy nie jadą do Angoli?" kiedy ja Ci lwansi tlumacze ze portugalczycy JADA do angoli - nie chcesz nie wierz - ty masz wrodzone negacje - dlatego nigdy sie niczego nie nauczysz - ani o swiecie ani o kobietacjh;-))) "Założe się, że więcej ludzi z Angoli zostaje w Portugalii niż wraca z powrotem" mniejsza o to - ja napisalam - powolujac sie na jkies tam zrodlo ze tendencja jest odwrotna a ty dalej swoje - moze ten anglik ci tak naopowiadala, he??;-)))))))))) "Sądzę, że Poznaniem i Warszawą świata jest Europa i Ameryka Północna" moesz sobie sadzisz co chcesz - nawet zeby prostytuki mialy lilie wyryte na przedramieniu;-)))))))))))))))))) " Mi chodzi tylko o liberalizację na zasadzie "bo jestem taka głupia, że się zabezpieczać nie potrafię"." nie interesuje mnie specjalnie o ci chodzi;-))) ale zauwazylam ze temat aborcji cie bardzo kreci a moze nawet podnieca;-))) ""PKB Niemiec i Kuwejtu różni się tym, że Niemcy produkują, a Kuwejt korzysta z dobrodziejstw ropy (może teraz nie, ale potęgę na niej zbudował)" ja mowilam o mono-gospodarczosci "Mówię o Murzynach i "Ciapatych"." aja smerfach i zabach;-))))))))) a moze o cibatatch - takich kruchych buleczkach;-))) "Zaniedbałem czytanie" to widac - dlatego serdecznie radze wracaj do ksiazek;-))))))