Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pziukabaw

dziwne sny i uczucie

Polecane posty

Gość pziukabaw

a więc od kiedy pamiętam mam taki sen, a raczej tak jakby przed snem w fazie zasypiania takie dziwne odczucia, a mianowicie czuję w głowię taki ciężar, mam świadomość że te COŚ jest ogromne, przeogromne tak jakby miało miliony kilometrów i tysiące kilogramów i to styka się z jakimś czymś drobnym, bardzo delikatnym jest to straszne uczucie, czasami od tego aż czuję, że mi głowę rozsadza. nie mogę dokładnie tego opisać.. zazwyczaj tego nie widzę tylko czuję, ale jak byłam mała to czasami objawiało mi się to w kształcie piłek. i teraz pytanie, czy ktoś kiedyś spotkał się z czymś takim (moja siostra ma bardzo podobne odczucia, również od dziecka) albo potrafi odpowiedzieć co to jest ? W razie nie jasności proszę zadać pytanie a spróbuję jakoś bardziej opisać.

Gość Estera von psycho
mam dokładnie to samo! Nigdy nie umiałam tego dokładnie opisać i to zawsze jest tylko w nocy, jakbym była mała a to coś przeogromne i zawsze wtedy muszę zapalić świaytło. Strasznie to nieprzyjemne, już dawno tego nie miałam...

Mój chłopak tak miał i jego mam też. Tylko oni odczuwali ciężąr na klatce piersiowej.Nie mogli nic powiedziec ani poruszyc się. sama zastanawiam sie nad tym co to moglo byc. Jak widzialam, slyszalam wiele (tak jakby mnie straszylo) i uwazam ze nie powinno sie tego bac

Gość huhuhuhuhuhuh
ja tez to mialam jak bylam mala !! do tej pory nie wiem co to.. tez dawno juz tego nie mialam.. zawsze zastanawialam sie vo sie dzieje...

Gość Estera von psycho
wiecie to może jakaś nerwica, ja to miałam jako dziecko, parę razy jako dorosła osoba, pamiętam, że bałam się kłaść żeby tego nie mieć. Najpierw wrażenie, że coś malutkiego styka się z czymś ogromnym a potem wrażenie jakbym znalazła się bliziuteńko czegoś ogromnego. Czasem jeszcze mam takie wrażenie jak w kinie jestem, przy dużym ekranie, okropne uczucie bleee

Gość łooomatkooooo
ja to mam!!! mam 18 lat i mam do do tej pory, cholera zawsze przed snem albo po ganji takie pileczki jakby jedna wieksza druga mala i one sie tak mijaly jakby kurcze, jedna rosla druga malala, jak bylam mala to byly to postacie z kreskowek ;) ale to przyjemne uczucie raczej

ja jak bylam mala to mialam czesto to odczucie maly vs. duzy. I do tego jeszcze cos jest w oddali malego/duzego (nie pamietam bo dawno juz tego nie doswiadczylam). Masakra jakas.

Ja jak byłam mała to zawsze miałam odczucia takich piłeczek .. że jedna na drugą i One jakoś tak leciały [trzeba było je łapać ] bardzo dziwne uczucie .. do dzis nie wiem co to było ale mnie nurtuje .

Gość pziukabaw
no chyba już jasne, mamy od dziecka uwrażliwiony stan psychiczny. i jak się czegoś obawiamy i czujemy, że co nas przerasta odczuwamy właśnie takie coś.I to by się zgadzało, bo zawsze się to pojawia jak mam jakiś problem z którym nie wiem jak sobie poradzić, a w dzieciństwie pewnie było podobne... żałuję, że urodziłam się wrażliwsza niż większość:/