Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeererer

czy ja mam normalna kobiete?jezdzi samochodem w

Polecane posty

Gość eeeeererer

kamizelce chroniacej kregosłup przed urazem!!kamizelke miala do jazdy konnej ale teraz nosi ją do samochodu!!ZAWSZE!!myslalem ze na poczatku ale prawko ma już 3 miesiąc!!dodam ze rozwaza jezdzenie w kasku ale się wstydzi!!!:O

Gość eeeeererer
jak jej przemowic do rozsadku?dodam ze rzepuszcza wszystkie wieksze auta..nawet jak ma pierwszenstwo tiry busy i dostawcze,nie patrzac na przepisy jak zobaczy auto wieksze od swojeo zawsze perzpusci czy trzeba czy nie.Twierdzi ze jej sie nie spieszy a tak jest bezpiczeniej..Tramwaje to samo...nie patrzac na znak na kierunek zawsze!!

Gość eeeeererer
ludzie trąbią krzyczą a ona stoj i kaze jechac ciezarówce bo boj sie ze ta na nią ruszy i jak twierdzi "psychiczni zle sie czuje jak taaaaki wiellllki samochod jest za nią!strach pomyslec co by bylo gdyby kupila micre tak jak jej radzilem...Teraz jezdzi oplem omega

Gość skmdnjcm ksjksc
nerwica, tez tak mialam ale z czasem mi przeszlo, a po kupnie wiekszego i bezpieczniejszego auta przeszlo mi calkowicie

Gość hej helloooo
na łeb niech się leczy, kierowcy z niej nie będzie. I stwarza zagrożenie na drodze!!!!

Gość wsedfghj
niech sobie tak jezdzi, mysle ze z czasem jej przejdzie:) ja tez nie lubie jezdzic obok busow, tirow i tramwajow i ogolnie jezdze wolno, nawet na autostradzie;)

Gość tanie prowoooooo
przezorny zawsze ubezpieczony! dlaczego niby jest nienormalna? poprostu jest wrazliwa i delikatna, wiekszosc kierowcow potrzfai tylko wciskac gaz do spodu nie myslac a twoja kobieta mysli

Gość kocichrupek24
Ciekawe czy ubiera na drogę pampersa na wypadek gdyby się posrała ze strachu

Gość tanie prowoooooo
grunt ze uzywa wyobraxni, jeszcze bedzie lepszym kierowca od ciebie bo ma łeb na karku jest swiadoma zagrozenia, osfoi sie i bedzie smigać

Gość eeeeererer
tak tylko za nia na skrzyzowaniu stoja auta inne i ona zaburza ruch!!!i ludzie glupieją wtedy!!ona juz wlasnie przestala myslec...nie zastanawia sie nadpierwszenstwem bo jej sie nie chce bo sie boi ze sie pomyli tylko przepuszcza wieksze i slucha muzyczki!!:O

Gość hej helloooo
jaździ z zamkniętymi oczami ze strachu?

Gość tanie prowoooooo
ale spokojnie! ty bys chcial wszystko odrazu, dziewczyna nabierze pewnosci siebie, po tym co piszesz mam wrazenie ze to z toba jest cos nie halo

Gość nie stwarza zagrożenia
????7chyba ktoś tu z byka spadł jedzie na drodze z pierwszeństwem i hamuje na widok ciężarówki wyjeżdżającej z podporządkowanej? niech sobie sztywniejszy gorsecik sprawi na wypadek jak ktoś się w nią z tyłu wjebie

Gość hej helloooo
mam nadzieję, że nie spotkam tej pipki na drodze, bo ją wyciągnę z tej omegi nie otwierając drzwi

Gość hahahahahhaaaa
chcialbym zobaczyc miny ludzi ktorzy sie spieszą!!odwazna i pewna siebie musi byc ze nie boj sie nnych kierowcow

Gość ujhuyhjuyhjjhn
chyba zartujesz????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Z tym kaskiem to mnie rozwaliłes!!:D

Gość ie widoczny dla innych uż

Gość ie widoczny dla innych uż

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
to inteligentka dziewczyna po szkole wyzszej ale czasami zachowuje sie jak uosledzona.Ostatnio przpuszcza samochody dostawcze..i facet otwiera okno i krzyczy na co pani czeka. Ona "że przejadą" facet "ale ma pani pierwszenstwo!!!(zirytowany) ona...dobrze ale oni są wieksi i ja im ustepuje swojego pierwszenstwa...moja wola mam prawo" :O:O gosc zaniemowil

Gość lulcia piękna
Serio piszesz, czy prowo? To jak ona zdała prawko? No nie chce mi się wierzyć, że tak jeździ, to brzmi jak z kawałów o blondynce.

serio pisze i sam nie wiem jak zdala.Fakt ze jest bardzo uwazna nie wymusza ierwszenstwa nie rzekracza predkosci trzyma sie znakow ale ma ten maly defekt...:O

Gość kogucik piejek
Nie jest kierowcą tylko oszołomem, a później tylko kolizje przez takich tłumoków. Zabierz jej kluczyki zanim tramwaj walnie jej w tyłek. Za zbyt wolną jazdę też są mandaty, z za nie znajomość przepisów nawet punkty karne.

Gość eeeeererer
a gdy zobaczy staruszkę stojącą przed przejściem dla pieszych to zatrzymuje auto, wysiada i przprowadza babcie przez jezdnie, nawet gdy babcia nie ma na to ochoty. Inni kierowcy trąbia ale ona tylko się do nich uśmiecha

Gość eereereeeee
to ostatnie to byl podszyw..ale wszyskiego sie moge po niej spodziewac...

Gość olaola64902hgd
a jak jedziecie razem to tez ona prowadzi czy sie boisz?