Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12353746583465387563845

Czy te wózki dla dzieci są jeszcze modne?

Polecane posty

Chciałam kupić taki wózek jak ten, cena jest bardzo niska, a i ładnie się prezentuje. Ale czy jest on jeszcze modny? Nie jest staroświecki?

Gość firanowiecOdrzutowiec
co to za kolor?? :D

kwestia gustu jak i pieniędzy. moja bratanica miała taki wózek 4 lata temu jak sie urodziła... widuje kobiety z takimi wózkami, więc czemu nie ?

Gość wozek..bu
Mi sie osobiscie nie podaobaja miałam 10 lat temu podobny wtedy hicior a teraz masakra jak wlorzysz malucha to strasznie ciezki ja nie polecam!!!!!

Gość hjkghmghjj
ja mam podobny, fajny tylko ciężki, jeśli mieszkasz gdzieś na piętrze to możesz mieć problem, żeby go wnieść

No i mam dylemat, mi się on podoba, a cena, jak na taki wózek chyba nie jest specjalnie wygórowana? Bo widziałam takie na allegro to takie wieśniackie po 300, 400

Ja kupilam podobny tylko firmy wittpol i bardzo zaluje bo odpada kolko a wozek ma 1.5 roku. Ja dalam za 3w1 700zl. Jestem wsiekla na siebie bo teraz musze kupic inny.

Ale TAKO to chyba solodna firma, nie powinno nic odpaść co ? :) Oj sama nie wiem

Dzięki, będzie mi łatwiej podjąć decyzję.

Gość Czipendejl
bardzo ladny wozek i cena niewygorowana. Generalnie widac ze wzoruja sie na GRACO - czyli ruch w dobrym kierunku.

ja miałam wózek trójkołowy(teściowie kupili) a teraz mam taki zwykły i jest o wiele lepszy w tamtym koło mi odpadło to przednie po tygodniu i mało dziecko nie wypadło w dodatku te z 3 kołami sa bardzo niewygodne do prowadzenia