Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejkaa

urzędowo poświadczone kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie???

Polecane posty

Gość alejkaa

"urzędowo poświadczone kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie" tak jest napisane w ofercie pracy...tzn., że kopie dyplomu muszę potwierdzić w szkole?? Tylko mam do niej jakies 150 km:O jest jakiś inny sposób poświadczenia?? Poproszę o wyjaśnienie bo juz zdurniałam:O

Gość Beatkowiec
Takie coś robi każde biuro notarialne.

Gość alejkaa
A wiesz może jaki to koszt???

Gość ggggggggggssssssssss
ja kiedys cos tak mielam tylko nei pamieta co t było i potierrdzili mi w urzedzie miasta ZA ZGODNOSC Z ORYGINAŁEM

Gość qwertylkj
dokładnie-do urzędu gminy,albo miasta i Ci zrobią kopię i wbiją zgodność z oryginałem. U nas takie coś kosztuje 5zł za stronę.

Gość notarialnie ...

Gość ggggggggggssssssssss
przeicez pisze URZĘDOWO a nie NOTARIALNIE to dlaczego ma notariusz-oni beira duzo kasy za to idz lub zadzwon do urzędu miasta czy gminy i zapytaj czy robią cos takiego

Gość alejkaa
dziekuje za porady:) przejde sie do UM i u notariusza tez spytam ile to kosztuje:)

Gość a jaaaaaa
u notariusza zapłacisz około 30 zł za stronę A nie lepiej jak w tym zakładzie gdzie składasz papiery - kadrowa przejrzy oryginały i nakopiach walnie pieczatkę za zgodnosć z oryginałem??? to byłoby najprostrze i najtańsze :) ja pracuje w urzedzie i nikt nie jest chętny potwierdzac komus swiadectw za zgodnosć zwłaszcza że się nie zna tego kogoś. Może ktos kupił swioadectwo na bazarze i co?? Utrzednik ma to potwierdzic? Ja bym tego nie potwierdziła.