Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaaaaac

Czy ktoś dobrze zna się na gadu-gadu ma najnowszą wesję i wie gdzie znajdują

Polecane posty

Gość ewaaaaaaaaaaac

się zdjęcia,które wysyłało się kiedyś przez gadu gadu i one są zapisane,wszystkie,które się przesyłało,tylko nie wiem gdzie,jak tego szukać?

Gość ewaaaaaaaaaaac
?

Gość Skarbik
sprawdź na posterunku policji. z tego co wiem najnowsze gadu ma opcję że wszystkie rozmowy i wszystkie pliki które wysyłasz są kopiowane do serwerów komendy głównej policji :)

Gość ewaaaaaaaaaaac
haha,nie no jest taka opcja niekoniecznie z posterunkiem policji :D

Gość Skarbik
ej naprawde czytałam w fachowej literaturze (bo przecież oficjalnie o tym si enie mówi żeby nie straaszyć ludzi) że w dobie zagrożenie terrorystycznego wszystkie komunikatory MUSZĄ przekazywać WSZELKIE dane do organów ścigania i tam są przechowywane przez 3 czy 5 lat.... jak nie masz nic na sumieniu to ci nic nie grozi, ale jakbyś była terrorystką to oni mają dowody

Gość ewaaaaaaaaaaac
na sumieniu nic nie mam,mialam formata kompa,duzo zdjec poszlo sie jeee.....c a wiem ze kiedys bardzo duzo fot wysylalam przez gg i chcialabym je odzyskac

Gość lodzia lodzińska dreizehn
policja i hackerzy oglądają Twoje gadu-gadu! nie używaj go bo ma hasła najłatwiejsze do złamania i bez listy autoryzacji tam piszą jak numeru gadu-gadu nawet nie dasz zlym ludziom czy udostępnisz je w katalogu publicznym!

Gość 21 wiek..az żal
jasne alkaida ma gaduagadu:d smiechu warte. Oni się spotyakją konsporacyjnie. Nie umieja pisac czytac nie maja gadugadu a i tak udaje im sie wniesc bomby! A ludzie 21 wieku..majacy takie programy do wykrywnaia metalu na lotnisku im sie dają! żenada. Powinni bardziej (mają doline krzemową) unowoczenic programy tak zeby wykrywały bobmy z 1 metra! i wiecej/

Gość ewaaaaaaaaaaac
jezu co wy pierdolicie? widze,ze jestescie jeszcze bardziej glupi niz ustawa przewiduje KAZDY ma gdzies w kompie plik,gdzie znajduja się foty ktore wysylales np swoim znajomym. TYLKO NIE WIEM KTORY TO PLIK i kurwa mac chcialam sie dowiedziec a wy mi pieprzycie o jakis hakerach i policji