Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emitkamaccia

co robic cały dzien z dzieckiem

Polecane posty

Gość emitkamaccia

z waszymi dziecmi bo ja już wysiadam psychicznie mam 16 mc synka kocham go bardzo ale nie daje z nim radyy on się nie chce bawic ciągle płacze co ja robie zle wstajemy koło 8 je butle i jeszcze przez 30 min lezymy w sypialni ubieramy się przytulamy itp poźniej maly zostaje w salonie z zabawkami a ja robie sniadanie on się nie bawi tylko płacze więc szybko porywam kromke chleba + serek wiejski i siedze już z nim w salonie jem ogladam ddtvn itp a mały zamiast się bawic swoimi zabawkami rozwala wszystko po pokoju wyciąga z szuflad itp koło 10 idziemy do mamy (mojej) tam jestesmy 30 min wracamy sprzatam mały mi pomaga wyciera szmatka fotele o 11-1130 mały zasypia spi max do 14 pozniej jemy idziemy na spacer koło 15 wracamy i do 17 30-18 mały ma się bawic ale on nie chce nie wiem w co i czym mam się z nim bawic maly płacze chce zeby go nosic albo ucieka mi za wersalke nie wiem co robie zle caly czas go przytulam całuje itp ma dużo zabawek

Gość to jeszcze male dziecko
niekjoniecnzie umie sie samo bawic mozesz z nim budowac wieze z klockow, czytac mu ksiazeczki, isc na spacer do parku, pokazywac zwierzatka, zwbierac liscie Nie wymagaj, zeby bawil sie sam przez 2 godziny, bo to nierealne.

Gość emitkamaccia
wiem ale jak buduje coś z klocków itp to on ucieka listek nie nawidzi mieszkamy na wsi więc czest pokazuje mu na spacerku zierzaki itp ale to zajmuje go max 10 min woli sie bawic opakowaniem niz zabawka