Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjme ubranka dla corki

czy ktoras z mam nie ma na zbyciu ubranek dla dziewczynki

Polecane posty

pytanie jak w tytule tanio odkupie ubranka dla coreczki na 2 lata rozm,92-98 cm Jezeli ktoras mama takie posiada prosze pisac na e maila aida1987s@interia.pl mam bardzo trudna sytuacje materialna, a wierze ze ktoras z was ma cos niepotrzebnego szczegolnie chodzi o rzeczy zimowe pewnie zapytacie czemu nie ide do lumpeksu, no coz teraz ceny w lumpeksie prawie te same co w sklepach kurteczka dziecieca za 22 zl prosze nie utozsamiac mnie z kobieta ktora kiedys chciala buty dla syna, ja niechce nic za darmo, moge podac dane pokazac swoj profil na nk dla wiarygodnosci, niestety znalazlam sie w takiej sytuacji, ze nie wiem co mam juz zrobic

Gość od kiedy kurteczka w
sklepie kosztuje 22 zl?? Buahaha :D

w moim miescie tak, za zlotowke czy piec tak jak bylo kiedys nie ma

Gość jestem zeremc
na allegro poszukaj tutaj ludzie mogą Cię oszukać przelejesz pieniądze na konto, a oni nic Ci nie wyślą mimo, że będą za 20 zł obiecywać cały worek ubrań. Allegro jest bezpieczniejsze i często można wyczić fajną okazję.

w ten sposob tez czasem kupuje, ale niestety ludzie mają dość wygórowane ceny, każdy chce zarobić, rozumię to raz na portalu w swoim miescie dodałam ogłoszenie że chcę tanio kupic wozek i będąc jeszcze w ciązy nabyłam głęboki wozek bo tej pani był niepotrzebny, bez sciemy, oszustw dlatego licze ze tutaj taka osoba tez sie znajdzie niestety nie mam internetu u siebie pewnie bede musiala zmykac niedlugo, oto e mail aida1987s@interia.pl jakby ktos byl zainteresowany prosze do mnie napisac