Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnckjndc

moze wy wiecie o co chodzi

Polecane posty

Gość kjnckjndc

spotykam sie z facetem od jakiegos czasu, jest milo, wczoraj bylismy w kinie a pozniej u niego i tyle wrocilam do domu dzis mi napisal co robie po zajeciach i czy mialabym ochote na sexik? ja szczena w dol, odpisalam ze moze bym i miala ale za krotko sie znamy :P a pozniej mi pisze czy widzimy sie dzis, czy jestem umowiona i co robimy napisalam ze nie jestem i nie wiem co robimy bo twoja ostatnia propozycja mnie conajmniej zszokowala odpisal ze to byly zarty a nawet jesli nie to i tak mu przeszlo napisalam "nie wnikam" a on mi na to " w sumie masz racje, to bez znaczenia" myslalam ze cala ta sytuacja obroci sie w zart i wszystko spoko no ale on nie pisze nic, a ja chcialam zaplanowac sobie wieczor i napisalam po 3 godzinach czy sie widziy czy nie a on mi ze wychodzi na to ze dzis juz nie bo sie umowil, a od paru dni sie mnie pytal co robie we srode, bo on ma wolne wiem ze troche dlugo, ale nie wiem co o tej sytuacji myslec, czy on sie obrazil? i o co niby?

Bo my faceci tacy jesteśmy - podłe świnie i w dodatku tylko seks nam w głowie. I w dodatku jesteśmy obrażalscy jak stare panny, kiedy nam się tego odmawia. Taka brutalna prawda.

Gość Nokia 5610
Chyba chciał Cię przelecieć i zobaczył, że mu się to nie uda.

Gość kjnckjndc
wiem, wiem ale zupelnie nie wiem o co mu nagle chodzi, co on chcial zebym odpisala "jasne, bede zaraz po zajeciach", niesadze... sam mi kiedys powiedzial ze za krotko sie znamy... chyba juz go sobie odpuszcze

Gość kjnckjndc
nie rozumiem zwlaszcza tej czesci "to bez znaczenia" co bez znaczenia? cala nasza "znajomosc" moze wy to jakos zinterpretujecie jeszcze mi wczoraj mowil ze weekend ma wolny, i moze pojedzie do domu, ale jak sie dowiedzial ze ja mam wolne tez to powiedzial ze zostaje a teraz takie fochy

Gość kjnckjndc
i to ponoc kobiet nie mozna zrozumiec...

Gość kjnckjndc
najwyrazniej :/

Gość kjnckjndc
wczoraj jak bylam u niego to nie chcial...

Gość kjnckjndc
haha czyli wychodzi na to ze obrazil sie o to ze nie chce sie z nim przespac po 3 tyg znajomosci, no brawo a poza tym zirytowal mnie sms o tresci czy mam ochote na sex, co to za durne umawianie sie na to... zero polotu,odpuszczam faceta.

Gość kjughhkjl
up

Gość dziecinny strasznie :/
W jakim wieku?

Gość pokaż zdjęcie swoich
A może jesteś zdesperowana i się z nim umówisz :O

Gość kjnckjndc
Chyba się z nim umówię, bo jednak jest rzeczowy nie to co te mameje stawia sprawę jasno jak trzeba

Gość kjughhkjl
to wyzej to podszyw :/ facet ma 25...

Gość kjughhkjl
podnoszee

Gość kjughhkjl
a ja sie jeszcze cieszylam ze facet jest starszy ode mnie, a tu widze ze jeszcze gorszy gowniarz niz poprzedni