Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kawoszka20

nie czuje sie najwazniejsza :(:(:(:(:(:(:(:(::(:(

Polecane posty

jetsem z moim chlopakiem od 3 miesiecy.. do tego zwiazku zabieralismy sie od jakichs 2och lat ... widzimy sie rzadko gdyz on duzo pracuje... o to sie nie czepiam... rozumiem praca obowiazek itd.. ale kiedy juz nadejdzie tan wyczekiwany przezemnie dzien spotkania i on WRESZCIE ma WOLNE... nagle sie dowiaduje ze spotkanie odwolane bo ktos w pracy wzial urlo na rzadanie i nie maja ludzi... i tak juz kilka razy oczywiscie zawsze inny powod... wierze mu ze jest w pracy bo kilka razy go sprawdzilam .. juz nie wiem jak do niego dotrzec... rozmawialam z nimo tym to powiedzial ze nie chce sie klucic o jego prace ... nie wiem co mam robic pomocy

Gość wielkie pały są do doopy
jak mnie wkurwiają takie tępe strzały :O tak kurwa, bo ty pierdolony pępek świata jesteś 😴

Gość Adam85
tez tak mialem tylko ze z dziewczyna. praca jest bardzo wazna musisz to zrozumiec. a ty na gurze ogarnij swoje oczodoly bo nie czytasz ze zrozumieniem!!!! napisala ze rzadko sie z nim widuje a nie ze oczekuje widzenia dzien w dzien.... mysle ze powinnas z nim o tym pogadac,a komentem u gory sie nie przejmuj;)) pozdrawiam Adam

Gość a tak wogole to
gadałaś z nim o tym?

Gość Adam85
no to porozmawiaj jeszcze raz i jeszcze!Najlepiej jak sie spotkacie bo o ile mysle pewnie teraz skype i telefony komorkowe.Lepiej powiedz mu w oczy co Cie boli i stresuje.Bo jak tak dalej bedzie to lepiej pomysl nad zmiana partnera,wierz mi pracoholicy/holiczki to nie dobry material na partnera/rke.........

Drogi Adami widze ze naprawde mnie rozumiesz ale przewaznie takie rozmowy koncza sie klutnia albo fochami z jego czy mojej strony... dzis jak z nim rozmawialam przez tel powiedzial ze mu bardzo przykro... martwie sie o nassze relacje.... naprawde bardzo go kocham i wiem ze on mnie tez tylko zeby to jeszzce okazal :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Stalingrad to ty jakis sadomacho jestes !!! albo sie juz przyzwyczailes... czego serdecznie Ci wspolczuje...

Gość o jejuj 3 miesiace ze soba
i bardzo go kochasz :( jakiez to wzruszajace :( 😴 wez sie lepiej za nauke a nie za chlopow, bo walisz takie byki ze oczy bola patrzec :O

twoje błedy jezykowe sa gorsze niz moje literowki !!! zechciej zauwazyc ze Krecilismy ze soba 2 lata... Tepa maso !!!!!!!!!! ty pewnie i tak nikogo nie masz bo kto by chcial kogos tak Prostego i malo inteligentnego... widzisz nie znam cie a juz po jednym twoim zdaniu moge kilka rzeczy wywnioskowac... Goraco wspolczyje głupoty i nie znajomosci podstaw składania zdac... {patrz ostatnie zdanie twojego komentarza}

ehhhh... prosze o konkretne pomysły co moglabym zrobic albo chociaz jak sobie z tym radzic... :(:(:(:(:(:(:(:

Gość Adam85
wiesz Kawoszko...moim zdaniem powinnas z Nim o tym porozmawiac oczy w oczy..bo przez telefon nic nie zalatwicie... poowaga mialem identyczna sytuacje... wybacz,ze tak dlugo ale pisalem na gg,i wstyd sie przyznac zapomnialem o kaffe.....

Gość Adam85
Boże odzywacie się jak jakieś baby z wiochy:/ Uspokujcie sie... po co te nerwy.. jak Ci sie przeciez nie podoba to nie komentuj,ona szuka pomocy,a nie glupich komentarzy......Kawoszko.... nie masz mu nic wygarniac,masz z nim porozmawiac.....

posłuchaj kochaniutka.... tepa Piz*ą jestes ty... hmmm nie wiesz jak wyglada moj zwiazek... wiec stul swoja morde i nie udzielaj sie prosze... wiesz Egoistka nie jestem bo za niego Wiele bym oddala jak nie wszystko... zajmij sie swoim Prostackim spojrzeniem na swiat i wygłaszaj je gdzie indziej ... bo do komentowania to ty sie nie nadajesz... predzej na mydło do Wietnamu Panienko!!!!!!!!!!!!!!

ojjj o twojej tylko glupocie swiadczy fakt ze nie potrafisz złożyć zdania bez przeklenstwa... zero kultury... przypominam ze mydła sie nie robi z tłuszczu Dziewczynko !!

Gość Adam85
nie kłóćcie sie:/.......

Gość Adam85
pedałem nie jestem. szkoda,że nie rozumiesz prostych słów... :) widocznie bardzo Ciebie skrzywdzili........tak tez bywa.