Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość disney272763

jak przenieś dzieci kartoteke do inenj przychodni

Polecane posty

Gość disney272763

Własnie przeprowadziliśmy się do innej miejscowości i chciałam przenieść dzieci kartoteki jednak pani w recepcji powiedziała ,że najpierw musze wypisać deklaracje i przynieśc zaświadczenie z ZUSU,że dzieci sa ubezpieczone i karte szczepień dała mi kartke na której pisało : proszę o wydanie karty szczepien na dzieci:..... i ich pieczątka.Jednak my jesteśmyw trakcie załatwiania zmiany dowodów prawka poinformowanie zusu itd. i na dodatek mąz zmienił prace i dopiero co nas ubezpieczył w tej nowej pracy w ZUSIE powiedziali nam ,że musimy mieć nowe dowodu ja jednak się boję ,że dzieci mi zachorują i co będe z nimi 100 km jechała czy w razie jakby zachorowali czy w przychodni muszą nas przyjac??

U mnie załatwiała to nowa przychodnia. Nawet nie chcieli danych poprzedniej przychodni - powiedzieli, że sami to sobie sprawdzą w NFZ i że sami ściągną kartotekę z kartą szczepień.

Gość ale dziecko musza ci przyjąć
w każdej przychodni! dzieci są ubezpieczone przez państwo w razie czego! więc spokojnie, na pewno nie będziesz musiała jeździć 100km!

Gość disney272763
no to dobrze bo zanim załatwie te zaświadczenia to potrwa to z miesiąc napewno