Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniemamm.....

TOP MODEL.Wczrajszy odcinekkto ogladał?

Polecane posty

Gość pytaniemamm.....

Ogladaliscie wczoraj top model? O co chodziło z ta Anką jak było ocenianie zdjęc i kto odpadł? Bo musiałam wyjść na chwilę :P

Gość dfgsfaderes
odpadła emilka ta ciemno krótko scieta, Anka sie poskrzyła że dziewczyny jej nie lubią

Gość odpadła Emilia
a co do Anki to jak oceniali zdjęcia to coś tam zaczęła mówić że nie wie dlaczego dziewczyny jej nie lubią itd i później beatka zabrała głos w sprawie :D

Gość pytaniemamm.....
aha dzięki :D

Gość joanna@leszczyńska.pl
ale te zdjęcia lary Croft były naprawdę mega ostre,. Chciałabym mieć taką laskę na tapecie:)

Gość tak oglądałam/////
Anka ma po prostu spore szanse na wygraną, to ona jest czarnym koniem tego programu i to właśnie boli jej koleżaneczki!!!! chcą ją wyprowadzić z równowagi proste jak drut tym bardziej jej życzę żeby wygrała

Gość mammałygga
Bo Anka miała okres i na zdjęciach jej krew przeciekła i beata z kasią się strsznie śmiały, pozniej dolaczyla do nich reszta dziewczyn i sie poklocily.

Gość Pani od polskiego
Ania wydaje się być szarą myszką, ale jedno trzeba jej przyznać. Bardzo się stara i na niemal każdym zdjęciu wychodzi dobrze, nie widać męki w jej pozowaniu, robi to naturalnie. Beata zaś co cwana sucz. Brzydka jak noc, choć na zdjęciach wychodzi ciekawie. Nowa - ruda w realu piękna, a na zdjęciach to piękno się gubi. Osobiście denerwuje mnie bardzo Kasia, ta która ma zeza, coś w sobie ma, czego nie trawię!!! Ta chuda szatynka co nie zna angielskiego super czuje się przed obiektywem i bardzo naturalnie pozuje.

Gość najpiekniejsza kobieta świat
macie gdzieś namiary na zdjęcie beaty?chcę zobaczyć która to. albo nazwisko

Gość Sofia90
Wszystkie zdjęcia są na modelki.plejada.pl

a która to była ta brunetka co mieszka z babcią? W pierwszym odcinku to było. bo po zmianie fryzur nie poznaję...

Gość endzi999
No KAsia to kretynka ze smiala sie z tego ze Ani przeciekł okres...Też mi wielka afera :-o

ale one w ógóle, w większości jakieś antypatyczne są

Gość ksanna
ta kasia ma zera naprawde? tez mi sie ona nie podoba, mogla by odpasc juz zamiast np marty mogla ona odpasc

te z amerykańskiej wersji wydawały się normalniejsze, te jakieś zołzowate takie:P

Gość tak oglądałam/////
o co chodzi z tym okresem u Anki? oglądałam, ale musiałam to przegapić nawet tego się czepiały? moje zdanie jest takie, wiadomo każdy chce wygrać nie twierdzę że Anka jest super a reszta do bani ale po prostu Anka prze do przodu, niesamowicie się stara, zwykła z niej dziewczyna i nikt jej nie pomoże liczy tylko na siebie przy tym wszystkim NIKOGO NIE OBGADUJE, NIE PODKŁADA ŚWIŃ proste - wymaga od siebie i nie rozmienia się na drobne a one z zazdrości aż pękają, lubią nieczyste gierki

Gość najpiekniejsza kobieta świata
ona jako Lara Croft wyglądała wyjebiście, nie wiem czy nie klepsza od Angeliny. A tych suk beaty i kasi nie dzierżę

Gość i zobaczcie
z tym okresem to ktoś puscił chyba plotke :-D Co do Kasi to tez mi sie nie podoba , Beatka wychodzi na to ,ze jest wredna , Weronika nie za bardzo wychodzi na zdjeciach ,nie podoba mi sie , ta ze Zbąszynka chyba Paulina bardzo dobrze wychodzi na zdjeciach , podobnie jak ta z Wrocławia co wczoraj pozowała nago w płatkach róz tez swietnie wychodzi na zdjeciach , Emila tez miała dobre zdjęcia

Gość PaniSamochodzik
Ja też nie widziałam.

Gość tak oglądałam/////
wiadomo że prawdziwymi koleżankami to one nigdy nie będą bo tu chodzi o poważną nagrodę, o szansę na lepsze życie ale generalnie z niektórych ładnie wyziera zazdrość ja tam jestem za anką

Gość Pani od polskiego
Oprócz Anki jest jeszcze jedna, która b. ładnie wychodzi na zdjęciach, choć w realu za piękna nie jest. Ta co miała fotę z American Beauty, leżała naga w różach.