Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co zrobić dylemat

Do agencji bez seksu

Polecane posty

Witam wszystkich...sytuacja jest następujaca...mam 21 lat i jeszcze nie uprawialem seksu choc pare dziewczyn mialem...poprostu za krotko z nimi bylem...chce ten 1 raz zrobic z osobą która kocham...myslalem o pojsciu do agencji...chciałbym zeby bylo to spotkanie BEZ SEKSU..czyli np wspólna masturbacja...jezyczek...paluszki itp...zeby pozniej sprawić jeszcze wieksza przyjemnosc dziewczynie...co o tym sadzicie? zły pomysl? oprocz tego ze chce to zrobic z druga polowka to jeszcze sa obawy przed zlapaniem czegos...wiec seks odpada...ale jestem ciekawy tej drugiej opcji(NIE SEKS-podkreslam)...i mam chec doswiadczenia tego...moze sie w przyszlosci to przydac...z gory dziekuje za odp i pozdrawiam

Gość novvvvvvvvvy
chcesz zrobic minete dziwce, ktora miała tego samego dnia przed tobą 10 ch.uji w sobie?? :D:D:D:D hahaha powodzenia:D

Gość taki jeden zbokol
ja tam wole zwalic kapucyna niz placic dziwce, a poza tym wszystkie kobiety to szmaty do podłogi

Gość wszystkie kobiety z kafeterii
bo wiesz my laski juz tak mamy że najpierw kradniemy kutasy a pozniej w cipkach chowamy i takie są tego pozniej rezultaty

Gość qdedqd
a mineta to nie jest seks ?? ... ciulu

wiesz..ale jak umocze to wieksze prawdopodobienstwo ze cos zlapie...a jak poszedlby jezyczek w ruch to co najwyzej bym zrobił sobie kawe z kreta i by wypalilo:D

Gość aska555555
A Ty myślisz, że seks oralny to niby co to jest? Cokolwiek się robi z narzadami płciowymi to jest seks. LOL

Gość qdedqd
wejdź na stronke pod nazwą roksa ... znajdziesz se babe juz za 100 zł , ale nie spodziewaj się rewelacji chyba że bedziesz miał szczescie i dobrze trafisz

Gość qdedqd
jest ryzyko zarażenia się rożnymi chorobami także poprzez "minete" zanim zaczniesz współzyc ze swoja laską to sie zbadaj po tych kurwach

Gość qdedqd
teoretycznie nawet HIV , liżesz jej cipe a ona przecież ma śluz ... jeżeli np miałbyc jakieś ranki na ustach to ... sam wiesz ale nie tylko- także wirusem wątroby tylko nie pamietam jakiego typu

Gość qdedqd
bo przeleciałem mase kurew z roksy .. wiec znam temat od podszewki , nieraz się badałem na HIV

Gość qdedqd
te laski to w wiekszosci "roboty" nie spodziewaj sie rewelacji, poza tym bedziesz spięty za pierwszym razem.. a jak trafisz na wyrachowaną to Ci zjedzie w 5 minut i koniec zabawy , ale niektóre są bardzo spoko, ruchają się na maksa

Ja miałem romantyczny pobyt u prostytutki. Całowanie, dotykanie. Na więcej nerwy nie pozwoliły.

Gość qdedqd
Chłpopie nie bierz se 20-stki to zimne wyrachowane k...y weź se taka ok 30 lat są lepsze muszą sie badać , te z roksy moim zdaniem na pewno ale te z ulicy ..nie sądze

czyli odradzasz agencje na 1 seks...a takie zabawy itp? jak sadzisz? wiesz...pozniej jak bede mial dziewczyne na stale bede mogl sie wykazac i sprawic jej przyjemnosc

Gość qdedqd
w gumie poprawnie założonej ... która nie pęknie nie powinno sie nic stac, co do minety to Ci opisałem jakie sa zagrożenia ... generalnie jeśli już musisz to idź do odpowiedniego lokalu gdzie są jakieś godziwe warunki, z ulicy robią to w bramie za 50 zł , to alkoholiczki co mają w dupie swoje zdrowie

Gość qdedqd
czy odradzam ??? w wiekszosci przypadków jest ...średnio mi się czasem trafił fajny seks z prostytutka ale rzadko jak musisz ..bierz 30-stke