Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a***2

obejrzyjcie sobie film o ogromnych noworodkach

Polecane posty

Gość tak niestety
a jakie tam bylo najwieksze bo nie chce mi sie otworzyc ta strona bo trzeba sciagnac program ?:D

Gość DOBRA SPACERÓWKA
już widziałam ten film na polsat cafe, straszne te matki.......a dzieci biedne........:( największe chyba z 6 kg ważyło

Gość DOBRA SPACERÓWKA
skopiuj całą stronkę i wklej w pasek, bo jest żle przeniesiony link

Moja kumpela z klasy, jeszcze z liceum, ważyła przy porodzie prawie 7 kg! Fakt, że była szóstym dzieckiem, ale jej mamuśka to miała wesoło... A ponoć największe dziecko świata przy porodzie ważyło 9,5 kg. Nie tak dawno, ze 2 lata temu w Indiach się dziewczynka urodziła...

Gość tak niestety
no to moja sasiadka urodzila teraz chlopca pol roku temu wazyl 5.950 i mial 65 cm ...nic dziwnego 6 kg dziecko

Gość 1a22**
tak niestey----- jak by ci się chciało oglądac ten dokument to bys wiedziala ze to nie jest nic takiego jak dziecko waży ponad 6 kilo a matka np.130!!! to nie jest normalne!!

no bez przesady, takie rzeczy się zdarzają i to nie jest takie rzadkie i ekstremalne. 6 kilko to nie norma, ale się zdarza. 8- to już masakra. Oczywiście nie mówię tu o odczuciach matek, bo tu to już 4 kg to przegięcie...

Gość tak niestety
ja urozilam dziecko ktore wazylo 4.600 ... a ja wazylam 78 kg w dniu porodu tak ze nie wiem jakos wydaje mi sie ze tak samo bolalo i wogole jak przy mniejszym .. A ta kolezanka co urodzila chlopaka prawie 6 kilo jest szczupla jak nie wiem ...nie ma reguly

Gość DOBRA SPACERÓWKA
6 kg to nie jest normalna waga, tyle waży dziecko w 5 miesięcy, prawidłowa waga to 2800-4500 maks........

Gość okokokoko
tak niestety mam wrażenie że jesteś jakaś ograniczona, czy mi sie tylko wydaje????

Gość jaaddwwiiggaa
podnoszę,

Gość mama Maciejka
Jak urodziłam synalka ważył 5,6kg, mąż był bardzo dumny, bo to po nim taki wielki. dziś synuś ma już 6 latek i chodzi do przedszkola, jest największy z dzieci, wszystkie ciocie klocie nie mogą wyjśc z zachwytu.

mój kuzyn ważył 5700 a teraz jest normalnym, szczupłym facetem natomiast jego siostra, która ważyła 3 kg całe życie ma problem z nadwagą i zwykle waży ponad 100 kg :D

Gość ja słyszałam ,ze to nie jest
ze to nie jest dobrze jak noworodki sa takie duze i nie chodzi tu akurat o poród Nie wiem czy to prawda