Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kultura mam na drugie

Czy mężczyzni faktycznie tak myślą?

Polecane posty

to oczywiście cytat z neta i i ja to nie ja ;) nie wnikam w wiek rozmówców ale nieco to mnie, jakby to ująć, rozczuliło. To jest w ogóle możliwe? "Ja:odbija mi nie waliłem 10 dni i 15 godzin Badyl:to se idź i zwal :D Ja:nie Badyl:czemu? Ja:jestem zakochany Ja:i nie moge Badyl:no to co? :D Ja:nie chce Ja:bo teraz mysle tylko o niej Ja:a nie chce sobie walic myslac o niej Ja:bo za bardzo ja szanuje Badyl:a jak bedzie razem to se zwalisz? Badyl:xD Ja:tak,wtedy to tak Ja:kurde jak sobie pomysle ile to dni bez walenia Jato az mi sie walic chce "

Gość Soledad1982
moj boze.... ale chyba faktycznie tak rozmawiaja ze soba i tak mysla, bo to durnie są :-P

Gość Soledad1982
czemu? faceci to prostaki, chyba nie sądzisz,że rozmawiają z przejeciem o kobietach,dla nich to dupy do ruchania...

ale haczyk w tym że jakiś koleś nie chce na razie zwalić sobie z mysla o niej (10 dni czyli zauroczony jest jakąś), sądziłam ze nie mieliby z tym problemu i to mnie zastanawia

Gość Soledad1982
sorry,ale cały ten dialog świadczy tylko o tym,że "bohaterowie" to chyba osoby ułomne... :-P